To strake onsdagslunsjer

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  14.09.2015
Artikkelbilde
Tookwino

 

 

Onsdag er det lunsjgalopp på Øvrevoll, og det er det også i neste uke. Da er det bare å legge turen til galoppbanen om det er mulig. På menyen står en svært tøff V4. Fire "tepper" koster i overkant av 60 000. Nå vil ikke vi anbefale å spille for så mye, men at det kommer til å bli en solid utbetaling, har vi god tro på.

Neste onsdag står både kriteriet og St Leger på programmet. Denne onsdagen er det litt enklere hester, men for disse er løpene ett av sesongens høydepunkter. Det er sjelden at hestene i de lavere divisjoner løper om en førstepremie på over 50 000 kroner, så onsdagens V4 får et preg av jerndivisjonens Derbydag.

I V5 er det et par løp som har litt høyere nivå på hestene. Vi gleder oss stort til en sprint i V5-3. Feltet er lite, men holder høy kvalitet. Majestic Max var sterk i Gøteborg søndag og kan vinne om ikke løpene kommer for tett. Frank Lloyd er fint tilbake etter en strålende toårssesong, og Calcaterre er og jevn og flin. Karmastrikesback vil vise oss om treåringene duger mot de eldre. Da har vi nevnt alle unntatt Probably. Hvordan han fungerer over 1370 meter, er vi veldig spente på.

Også et toårsløp i V5-4 er interessant. Niels Petersen ser ut til å ha en sterk trio, og Rock Dancer blir vår banker i en artig V5-runde.