Programtips torsdag 10. september

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  07.09.2015
Artikkelbilde
Seventyseven

Last ned programmet her

1.LØP - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP - 1100 DT

 

Fire av de fem startende møttes sist torsdag. Da var Priceless best, og hun får tipset. Det er jevnt, og de fire var innenfor fire lengder torsdag. Messi gikk ikke i nevnte løp. Formen er svak, men er rask fra start.

 

Tips: 2 Priceless - 4 Luckyreno - 5 Ponita  Outs: 1 Messi

 

2.LØP - NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP - 1170 GRESS

 

De norskoppdrettede toåringene kjemper om 60 000 kroner. Sound of Silence har gått tre fine løp og får tipset. Punktum Finale vant årets første toårsløp, er nok på trippelen. Det er fem debutanter, kanskje er Zucca en outsider som kan slå til.

 

Tips: 4 Sound of Silence - 10 Punktum Finale - 7 Dubai Next  Outs: 3 Zucca

 

3.LØP - NORSK RIKSTOTO GRAND PRIX - 1600 GRESS

 

Også for de norskoppdettede, men nå er det treåringene hvor vinneren får 90 000. Shalalee har kun vunnet på Jägersro, men har flott form. Miss Rebel viste i 1000 Guineas at hun klarer distansen, og Whatdoesthefoxsay var slett ikke dårlig i Derby. Vi tror det holder med en trio på V65.

 

Tips: 4 Shalalee - 2 Miss Rebel - 1 Miss Kickoff  Outs: 5 Whatdoesthefoxsay

 

4.LØP - VASILEUS LØP - 2400 DT

 

I fjor var Taja den eneste på Øvrevoll som klarte å vinne fire strake seire på Øvrevoll. Nå kan Jouye bli den andre etter Hot Wing som fikser det samme i år. Motstanden er dog hardere nå. Party Fever og Colourist var likt i mål på Derbydagen, begge har prestert bra på sandbanen. Vi dekker helt ut på V65.

 

Tips: 2 Jouye - 1 Party Fever - 3 Heavenly Spiced  Outs: 6 Colourist

 

5.LØP - VARINGEN LØP - 1750 DT

 

Captain America imponerte på Täby og får tipset i et flott felt. Det er lite som skiller, men Dickie Dickens var sterk i fjør høst på sanden. Spennende å se igjen Fru Johnsen i årsdebut. Vant seks seire i fjor, fem av dem i Sverige. Hun trenger nok minst ett løp før formen er på topp.

 

Tips: 2 Captain America - 5 Dickie Dickens - 6 Mustajjid   Outs: 4 Daydream Believer

 

6.LØP - VITESSE LØP - 1600 DT

 

Et nokså svakt felt. Vi synes Sophies Love har fin form, og hun fightet fint da hun delte seieren i nest siste start. Denico var positiv da han prøvde 1600 meter, og vi satser på disse to. De øvrige må vise fremgang for å slå vår duo, men nettopp det kan jo skje.

 

Tips: 1 Sophies Love - 4 Denico - 5 Linda Lovelace  Outs: 8 Seven Days

 

7.LØP - MAIDENLØP - 1750 DT

 

Dette burde stå mellom Split Personality og Greased Lightning om man ser på formtallene. De var jevne i Derby, og trolig holder det med denne duoen. Men vi tar med Oui Je Peux, som nok er nærmere favorittene enn tallene skulle indikere. Vi synes de tre nevnte skiller seg ut.

 

Tips: 5 Split Personality -7 Greased Lightning - 9 Vampyr  Outs: 3 Oui Je Peux

 

8.LØP - VILIO LØP - 1600 DT

 

Seventyseven fikk en ok start torsdag. Da ble seieren enkel, og vi tror på årets fjerde seier. Fredde og Pretty Perfect er de to som i våre øyne står nærmest, men med en bra start for favoritten, tror vi klart på seier.

 

Tips: 2 Seventyseven - 5 Fredde - 4 Tenango  Outs: 8 Pretty Perfect

 

V65-forslag kr 648:

 

1.avd: 4-2-5

2.avd: Alle 6

3.avd: Alle 6

4.avd: 1-4

5.avd: 5-7-3

6.avd: 2 Seventyseven

 

DD-forslag 3 rekker:

 

1.avd: 5-7-3

2.avd: 2 Seventyseven