Programtips onsdag 23. september kl. 12.00

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  18.09.2015
Artikkelbilde
Daydream Believer

 

Last ned programmet her

1.LØP - XSTASE LØP - 1600 GRESS

 

Disse hestene har møtt hverandre flere ganger i år, og det er ofte jevnt. Daydream Believer var klart slått på sanden sist, i våre øyne et hakk bedre på gress. Tapte knepent for Lord of Trouble på Derbydagen, det kan bli tett igjen. Palermo gikk bra i tøft selskap i Gøteborg, det gjorde i høyeste grad også Majestic Max.

 

Tips: 5 Daydream Believer - 3 Lord of Trouble - 2 Palermo  Outs: 1 Majestic Max

 

2.LØP - XAI XAI LØP - 2160 GRESS

 

Giovanni Nobile har gått mange fine løp i år uten å vinne. Sist i Gøteborg var han meget bra. Wunschkind gikk et ok løp på Derbydagen mot gode hopper, bør hevde seg her. Heavenly Spiced gikk nok litt for tidlig sist, kan få revansj mot Party Fever nå. Seventyseven var litt svakere enn ventet sist, men kan komme tilbake.

 

Tips: 5 Giovanni Nobile - 11 Wunschkind - 3 Party Fever  Outs: 1 Heavenly Spiced

 

3.LØP - XAAR QUEEN LØP - 1170 GRESS

 

Cathrine Witsø Slettemark har en flott trio i V4-3. Dancewithastranger viste sist i Gøteborg at hun er kraftig på gang. Allinornothing og Sarepta har også sjansen, og av de øvrige tror vi mest på Calcaterre. Ikke langt bak Majestic Max sist onsdag, og det er bra. Date With Dynamite var flink i årsdebuten og skal også regnes.

 

Tips: 12 Dancewithastranger - 2 Calcaterre - 4 Sarepta  Outs: 3 Allinornothing

 

4.LØP - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS HOPPELØP - 1730 GRESS

 

Fast Connection er en god vektbærer. Vant greit sist og har gode sjanser her. Hun starter lørdag på Klampenborg, og det gjør også Runners Sister. Prawda venter trener Arnesen på, dette kan være en god sjanse. Forward Planning har ofte vært best på Gøteborg, men har også prestert bra på Øvrevoll. Secret Harmony er bra på sitt beste.

 

Tips: 6 Fast Connection - 4 Prawda - 3 Secret Harmony  Outs: 2 Forward Planning

 

5.LØP - NORSK ST LEGER - 2830 GRESS

 

Kun fire hester i St Leger. I tynneste laget, men det kan bli et flott løp. Ranken er lett å forutse. Quarterback blir favoritt foran Bokan. Førstnevnte har nok høyest kapasitet, men vi tar med begge på V5. Brownie vant 2000 Guineas, satser mot klassiker nummer to. Vi tror det blir tøft å vinne, men Brownie skal man ha respekt for. Split Personality har hatt et godt rykte, men innsatsen i løp til nå har ikke vært godt nok.

 

Tips: 4 Quarterback - 2 Bokan - 1 Split Personality  Outs: 3 Brownie

 

6.LØP - TATTERSALLS NORSK KRITERIUM - 1370 GRESS

 

Fire av hestene i kriteriet møttes 3. september. Da var Our Last Summer nærmest vinneren Karaliene, med Bostar på plassen bak. Vi nøyer oss med nevnte duo, men det skiller neppe mye til de øvrige. Busybeingfabolous vant i debuten, og Ruler of Course var bra i debuten. Et spennende toårsløp, selv om vi hadde ønsket oss et større felt.

 

Tips: 4 Our Last Summer - 2 Bostar - 6 Ruler of Course  Outs: 5 Busybeingfabolous

 

7.LØP - 2-ÅRSLØP FOR SKANDINAVISKOPPDRETTEDE - 1170 GRESS

 

13 toåringer som enten debuterer eller har startet uten å vise så mye, det må bli heldekk. Vi prøver oss med en tipslinje, men innrømmer at vi føler oss litt på tynn is.

 

Tips: 9 Pirlo - 7 Zucca- 2 Bliss  Outs: 5 Iona


8.LØP - MAIDENLØP - 1600 DT

 

IKC Moneypenny har møtt og slått flere gode hester. I dette svake maidenløpet tror vi sterkt på seier. Final Episode er klart nærmest av det som er vist til nå, men tror han må nøye seg med annen. Fleckensen har kun en start fra i fjor, men da var treneren positiv. Reckless viser ikke mye, men her er trippel mulig.

 

Tips: 5 IKC Moneypenny - 1 Final Episode - 3 Reckless  Outs: 6 Fleckensen

 

9.LØP - RACE PICTURES AMATØRLØP - 1730 GRESS

 

I dette amatørløpet jakter vi en smell. Jarvens duo Lucky Lucioni og Pecoiquen er begge best på sand, men selskapet er ikke så skarpt. Linda Lovelace har vunnet en gang på 33 starter, og Lanium har aldri vunnet. Likevel mener vi de skal ha sjanse her.

 

Tips: 4 Lucky Lucioni - 5 Pecoiquen - 8 Lanium  Outs: 6 Linda Lovelace

 

V4-forslag kr 560:

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 5-11

3.avd: 12-2-3-4

4.avd: 6-4-2-3-7

 

V5-forslag kr 468:

 

1.avd: 4-2

2.avd: 4-2

3.avd: Alle 13

4.avd: 5 IKC Moneypenny

5.avd: Alle 9

 

DD-forslag 8 rekker:

 

1.avd: 5-11

2.avd: 12-2-3-4