Flotte vinnere på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  01.10.2015
Artikkelbilde
Appelina

 

Banen på Täby i årets lengste galopplunsj (11 løp) var tyngre og mer krevende enn man kunne tro onsdag. Det skjønte Jan-Erik Neuroth på Killroy, som tok det med ro fra start. Men da tethestene hadde gjort sitt, kom Killroy med en knallspurt. Han blåste forbi konkurrentene med Beentheredonethat (Niels Petersen/Elione Chaves) som nærmeste konkurrent i mål.

- Han må ha det litt på sitt sett. Hadde ikke så stor tro på seier i svingen, men spurten var fin, sa trener Wido Neuroth. I lunsjens aller siste løp, da de fleste hadde startet med middagen, fikk vi så en av dagens sterkeste prestasjoner. Appelina (2 x Neuroth) blåste forbi konkurrentene til suveren seier. Løpet bar navnet Wings of a Dove-løpning, og da er det jo litt artig at moren til Appelina heter nettopp Wings of a Dove!

 

Frank Lloyd Wright var ute i et lite, men fint sprintfelt. Per-Anders Gråberg lå rett bak teten ut på oppløpet og avgjorde på enkelt vis. Favoritten Sir Freddie prøvde seg, men måtte nøye seg med annen.

Seier ble det også til stallen for toårige Busy Earning. Chaves misset litt i starten, men var snart i tet. Et par gode konkurrenter var klart slått, så dette var lovende.

Treårige Mai Pen Rai (Petersen/Chaves) møtte gode eldre hopper. 100 meter fra mål så det helt klart ut, men så kom Caitling (Peter Spengler/Sara Slot) med en knallspurt og tok seg forbi Mai Pen Rai.

 

To hinderløp fikk vi også overvære. I steeplechaset ble Lady Dylan (Are Hyldmo/Christopher Roberts) fin toer bak Moss Cloud (Dennis Persson/Henrik Engblom).

 

I det første av tre toårsløp ble det en fin tredjeplass til Iona (Neuroth/Neuroth). Her seiret Gunvald (F Reuterskiold/O Wilson).

V4 løpene kan du se HER

Bilder fra løpsdagen kan du laste ned HER