Tosifret for Dickie Dickens

Skrevet av Birger Christensen,  06.11.2015
Artikkelbilde
Dickie Dickens

Dickie Dickens imponerte stort og innfridde som V5-spillets største favoritt. Tet fra start til mål var den ofte brukte oppskriften, og nå tok han sin seier nummer ti.

- Slik han har gått, er det klart at jeg var optimist. Både i fjor og i år har han tatt sine seire på høsten, og det passer jo bra når han er så god på sandbanen. Fryktet at han kanskje ikke skulle få teten, men det gikk bra. Satser trolig på en start på Jägersro neste søndag, berettet trener Are Hyldmo. Proud Possibility var bra toer, mens Pal O'Mine  gikk så bra til tredje, at han virker skummel til onsdag på sprint. Maikel Narvaez red et godt løp på vinneren

Busy Earning

Vi fikk se noen riktig fine toåringer i første løp. Busy Earning avgjorde kampen mot Dreamfyre, mens Cape Hollow får pluss i margen for en sterk debut til tredje.

- Vi var litt skuffet i Vinterfavoriternas på Täby. Men Busy Earning har trent bra på sanden på Øvrevoll, og nå viste han at han har god klasse. Får snakke litt med eierne, men håper at han blir med på laget til Dubai, sa trener Niels Petersen. Elione Chaves tok sin seier nummer 22 for året og trygget annenplassen blant jockeyene.

Bushfighter

Bushfighter var suveren sist han startet, og det ble meget enkelt på ny. Innvendig i rygg på Barasti, og tidlig på oppløpet var det klart. Seieren ble meget lett, mens Roxanne spurtet fint til annen etter litt trøbbel på veien. Carlos Lopez tok sin seier nummer 46 og kan nå 50 i år.

- Var litt redd for at banen var for løs, men der han gikk, var det i hvert fall bra, sa trener Hallvard Soma. Bushfighter blir trolig favoritt også i lunsjen på onsdag etter den greie seieren nå.

Miltonia

Are Hyldmo og Maikel Narvaez var et solid par på Øvrevoll fredag. Miltonia ledet maidenløpet fra start til mål, og hun holdt unna helt til målstreken. Inkludert hekkeløp  har Are nå vunnet 27 løp på hjemmebane i år, et flott resultat.

- Nå har hun begynt å fatte gamet, og det er gledelig. Det sa Cathrine Erichsen etter at Danish Delight hadde tatt sin andre strake seier på kort tid. Hun var sammen med Angie's Nap i tet ut på oppløpet, og der ble de. Også Danish Delight starter på torsdag. Da har hun fått tillegg for den første seieren, men hoppa som Rafael De Oliveira red til seier, kan fort vinne på ny.

Danish Delight

Rafael ble dagens DD-navn, da han red Red Hearts til seier ikke så lenge etter gevinsten med Danish Delight. Han er nå kun tre seire bak Elione Chaves, og det er langt ned til fjerdemann.

- Red Hearts har hatt en flott sesong og har vært syv ganger på trippelen på ti starter, berettet trener Isidro Vergara.

Red Hearts

Amatørløpet ble et godt løp for Philip Scott Sønsteby. Seieren med Fredde ga ham seieren i Øvrevoll Hestesport Cup, og Philip er nå den eneste rytteren som kan ta igjen Silja Støren om championatet.

- Jeg tror mest på Hard to Believe, så da vinner vel Fredde, sa Cathrine Witsø Slettemark. Og slik ble det.

Fredde