Suksess på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  13.11.2015
Artikkelbilde
Foto: Svensk Galopp

 

 

Som så ofte før ble det en flott norsk galoppdag på Täby torsdag kveld. Frompariswithlove (Niels Petersen/Elione Chaves) vant Mischa Kahns Minnesløpning, mens Hurricane Red (Lennart jr Reuterskiold/Jacob Johansen) fikk revansj på Energia El Gigante (Petersen/Gråberg) fra siste møte med seier  i Songline Classic. Her var Captain America (Annike Bye Hansen/Oliver Wilson) god treer.

- Moro med seier for Pariswithlove, som overrasket meg. Er god på sitt beste, men ikke alltid helt jevn. Det var gode hester i mot, så dette var bra, sa Niels. Han fikk også med seg en annenplass med Frank Lloyd Wright (Gråberg).

 

Også for Stall Neuroth ble det en fin kveld. Allerede i kveldens første løp ble det suksess. Funny's Chap avventet i det lengste, men da Jan-Erik Neuroth satte fart, gikk det unna. En fin seier for Wido Neuroth, som berettet at dette ble hans siste løpsdag på Täby. Før han ga seg, hadde han imidlertid tatt en ny sterk seier med Hi Finn. Jan-Erik brukte samme oppskrift som med Funny's Chap, og de siste ble de første. Året 2015 har ikke vært det store for Hi Finn, men nå kom en solid oppmuntring.

 

I Svealandløpning ble det ingen klaff for de to norske hestene. Vinneren Cordelia (Tommy Gustafsson/Jacob Johansen) gjorde intet galt, men Karaliene (Cathrine Erichsen/Nelson De Souza) ble offer i en sandwich mellom to konkurrenter. Der røk i det minste annenplassen.

 

Resultatene finner du HER

Bilder fra løpsdagen kan du laste ned HER

Repriser løp, klikk HER