Norske håp på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  13.11.2015
Artikkelbilde
Appelina

 

Søndag er det fine løp på Jägersro. Kriteriet, Hurricaneløpning og Jockeyklubbens Avelsløpning er de tre største oppgjørene, og sjansene for norsk seier til stede.

 

I kriteriet har Wido Neuroth vunnet tre av de siste seks oppgjørene, inkludert Shalalee i fjor. Nå skal Iona og Appelina prøve seg, mens Niels Petersen har et sterkt kort med ubeseirede Suspicious Mind.

Hurricaneløpning er de fem siste årene blitt vunnet av den svenske Derbyvinneren  (Moe Green, Without Fear, Bomar, Hurricane Red og Duke Derby). Nå kan Bokan forlenge den rekken, og Wido har også et sterkt kort i Khyber.

Blant de beste hoppene blir nok Amie Noire en ganske stor favoritt. Neuroth-hoppa trives på banen og har en flott sjanse. Oaks-vinnerne Mai Pen Rai (Petersen) og IKC Moneypenny (Cathrine Erichsen) gjør spennende starter mot eldre hester.

I de øvrige løpene har Are Hyldmo med seg Queen's Delight, Cathrine Erichsen har IKC Nightingale, Neuroth stiller Dastan i det samme løpet, mens Petersen har Tinnitus, Queen B, Sudtirol, Fifty Shades, Glimt og Youessey på plass.

Det er V64 med spill fra Norge.

Du kan se løpene HER

Programmet laster du ned HER