Jubilerte med Queen's Delight

Skrevet av Birger Christensen,  27.11.2015
Artikkelbilde
Are Hyldmo tok sin seier nr 600 på Øvrevoll

Are Hyldmo har vært Øvrevolls klart mestseirende trener  i sesongen 2015. Da Queen's Delight vant V5-1 etter en frisk spurt, var det seier nummer 600 på Øvrevoll. Samtidig seier nummer 29 i 2015, hvorav 25 vinnere på flatt. Flotte tall. En time senere ble det 601 da Tenango vant, nummer 30 i år for Are.

- Det har vært en veldig bra sesong, og 600 seire er jeg jo litt stolt av. Når det gjelder Queen's Delight, har det tatt tid å få ham i orden, men høsten har vært bra. Tenango imponerte og overrasket  meg forrige fredag, og med fem seire i år, har han hatt en kjempefin sesong.  Maikel Narvaez vant med begge Hyldmo-hestene. Han stoppet en seier bak Sergio Alonso, og da er det sikkert litt ergerlig at Maikel mistet ritt på to klare favoritter som ble svært sent strøket.

Tenango

Bobby Dazzler

I første løp ble det en herlig duell mellom Bobby Dazzler og Tertian. Førstnevnte vant med liten margin, til glede for eier og oppdretter Espen Ski.

- En fin hest, som jeg tror vil utvikle seg gjennom vinteren, berettet trener Annike Bye Hansen. Oliver Wilson satt på vinneren.

On Offer

John Nielsen har slitt litt i høst med å få hull på seiersbyllen. Fredag ble det seier for On Offer, årets første. Frederick Salvador red vinneren.

- Jeg liker alltid å komme til Øvrevoll, men ekstra gøy er det jo å vinne. Da går hjemturen lettere, sa den blide dansken.

Marshall Runner

Toårige Marshall Runner startet for sjette gang fredag. Tre seire og tre annenplasser ble fasiten for 2015 etter en ny fin seier. Nelson De Souza fikk med seg en seier før sesongen var over.

- Han begynte bra og er blitt bedre hele tiden. Gleder meg allerede til neste sesong, sa en svært fornøy tener Isidro Vergara.

Augustinian

V5-finalen ga seier til Augustinian etter en flott avslutning. Nathalie Mortensen red vinneren, mens Henrik Engblom red Mellon til tredje. Hele trippelen gikk til Sverige, da Schoolgirl stakk frem til annen.

De tre beste kvinnelige amatørene tok trippelen i årets siste løp. Dina Heggum lot seg ikke friste til å bli med i det tøffe utgangstempoet, og på oppløpet red hun inn Barnum til en suveren seier. Silja Støren og Nandura sørget for dobbelt dansk, mens Nora Hagelund Holm ble tredje på Elusive Thought. Dette var også trippelen blant amatørene i år, med Silja foran Dina og Nora.

 

Da takker vi for i år. Om 145 dager er det full fart på Øvrevoll igjen, og vi håper at enda flere finner veien til Øvrevoll neste år.

Barnum