Finale på Jägersro - To seire til Petersen

Skrevet av Birger Christensen,  01.12.2015
Artikkelbilde
Arkivfoto Manchester

 

Niels Petersen tok to seire og en annen med sine hester på Jägersros finaledag onsdag. Vinnerne var Manchester (Per-Anders Gråberg) og Notnowhoney (Fanny Olsson), mens toåringen Sudtirol ble toer med Gråberg på ryggen.

I sesongens nest siste løp ble det seier til Etasha med Carlos Lopez på ryggen. Dette var hans seier nummer 100 i Skandinavia i år.

Dermed er det ikke galoppløp i Syd-Sverige før etter påske. Men den som venter på noe godt....

Finale på Jägersro

Onsdag er vi fremme ved årets siste løpsdag på Jägersro. Norske hester har tatt godt for seg av storløpene. Niels Petersen vant de to store løpene på Pramms-dagen med Silver Ocean og Over the Ocean, og han husker nok også godt den suverene kriterieseieren med Suspicious Mind. Wido Neuroth kunne glede seg over en stor Derby-kveld i juli. Hans Derbyseier nummer 12 i Malmø ble samtidig Jan-Erik Neuroths første. Ikke rart gleden var stor da Bokan passerte målstreken som klar vinner. Niels og Wido er nummer tre og fire blant trenerne bak brødrene Lennart jr og Fredrik Reuterskiold.

Helt suveren blant jockeyene er Elione Chaves. Han er oppe i 45 seire, mens trioen Per-Anders Gråberg, Jacob Johansen og Oliver Wilson har et hardt nappetak om annenplassen.

Onsdag har Petersen fem hester til start. Manchester, Youessey, Notnowhoney, Glimt og Sudtirol kan fort fikse en seier eller to. I tillegg har Are Hyldmo med seg Dickie Dickens, som vant på banen i sin siste start.

Det er spill fra Norge med V4 og V5, den siste muligheten i 2015 til å vinne penger på Jägersro.

Du kan se løpene HER

Programmet laster du ned HER

Resultatene finner du HER

Bilder fra løpsdagen kan du laste ned HER

Repriser løp, klikk HER