Fanny og Sergio tok dobbel

Skrevet av Birger Christensen,  20.11.2015
Artikkelbilde
Arctic

Fanny Olsson og Sergio Alonso fikset en fin dobbel på Øvrevoll fredag. De to lærlingene rir bra, og Sergio blir trolig champion. Fanny var innblandet i et stygt uhell i fjor, men nå er hun tilbake for fullt.

Fredagen ble innledet med et lite toårsfelt. Arctic tok en sikker seier foran stallkameraten Mikkelsin. Årets trenerhampion blir nå helt klart Niels Petersen, og familien Nagell-Erichsen fikk et klart forsprang mot Johan C løken i kampen om å bli mestvinnende oppdretter. Fanny Olsson red et fint løp på vinneren.

Party Fever
Sist uke nådde Party Fever igjen lederen Ares på målstreken. Nå ble det reprise med enda mindre margin dem i mellom.  14 ganger på trippel på 17 starter er intet mindre enn imponerende. Sergio Alonso fikk ved seieren et forsprang blant lærlingene.
- Han har vært god i hele år, og det har i det hele tatt vært en fin sesong, sa trener Rune Haugen.  Roar Hoel er ofte å se på ryggen av Party Fever i trening, og Roar er klart mestvinnende eier. Der har Fearless Hunter vært den viktigste bidragsgiveren.

Pretty Perfect

Fanny Olsson tapte med nese på ryggen av Ares, men i løpet etter ble det seier for Fanny og trener Jacob Fretheim. Tet stort sett fra start til mål med Pretty Perfect, og nå var seieren sikker.
- Etter fire målfototap var det godt med en seier nå. Gjorde en liten endring som slo heldig ut, sa en fornøyd trener.

Final Episode

Maidenløpet ble et oppgjør mellom favorittene. Final Episode  vant til slutt sikkert foran Gakenda. Nelson De Souza lå fint til i rygg og avgjorde siste 100.

- Jeg hadde godt håp i dag, da banen var passende for Final Episode. Nelson red et fint løp, og da ble det endelig seier etter flere annenplasser, sa trener Hallvard Soma.

Tenango

Sergio Alonso ville ikke være dårligere enn Fanny Olsson og vant med Tenango, som ga Sergio seier nummer to på fredag.

- Dette var litt overraskende for meg, hadde ikke så stor tro på seier denne gangen. Men det gikk jo bra, og det er hyggelig å vinne når man ikke venter det, sa trener Are Hyldmo. Med hekkeseirene til Hot Wing er han suverent mestseirende trener i år, og totalt har Are nå 599 triumfer på Øvrevoll. 

Iamundercover

Iamundercovver har flott høstform, og nå ble det andre strake for trener Lone Bager. Samtidig var dette den første seieren i et proffløp for Philip Scott Sønsteby. Han ble mestvinnende amatør i forfjor og er stadig i toppen på Øvrevoll.

Sophies Love

Amatørene avsluttet den kjølige kvelden. Det ble en kamp mellom Sophie's Love og Angie's Nap. Nora Hagelund Holm tok dermed sin tredje seier i år og er faktisk toer bak Silja Støren i kraft av mange annenplasser. Wibecke Jegard eier og trener hoppa som hun kalte hissigpropp.