Toppdag på tirsdag

Skrevet av Birger Christensen,  07.05.2015
Artikkelbilde
Avon Pearl

Tirsdag kveld er det klart for årets første stordag i Skandinavia. Hovedløpet er Pramms Memorial med 400 000 svenske kroner til vinneren. Fjorårsvinneren Avon Pearl fra Rune Haugens stall vil forsøke å gjenta triumfen. Han er helt klart i favorittskiktet, men motstanden er tøff. Niels Petersen har en sterk trio i Energia Colonial, Silver Ocean og vinneren fra 2013, Plantagenet. I våre øyne er Silver Ocean det sterkeste kortet fra stallen. Hjemmehesten Hurricane Red og den engelske gjesten Pearl Nation må også regnes tidlig.

I Jägersro Sprint er Petersens duo som flere ganger tidligere Beat Baby og Over the Ocean. Beat Baby vant løpet i 2013, mens Over the Ocean gikk dødt løp om seieren i fjor med Let'sgoforit. Sistnevnte er vår favoritt, men importen Guerre ser god ut. Første start på sand kan dog være et minus.

De øvrige startende fra Stall Petersen er Notnowhoney, Duke Derby, Energia El Gigante, Weisse Socken, Walk of Pride og Frank Lloyd Wright.

Wido Neuroth kommer med Handsome Hawk, Mustajiid, som trolig blir favoritt, og Finial. Sistnevnte er en spennende treårshoppe som har vunnet løp på Chepstow i England.

Det er spill fra Norge med V64 og V4. Flere åpne oppgjør gjør at det trolig blir en hyggelig utbetaling for de spillerne som løser rebusen.

Program vil du etter hvert finne HER.