Silver Ocean og Over the Ocean

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2015
Artikkelbilde
Silver Ocean. Foto Stefan Olsson

Både Pramms Memorial og Jägersro Sprint ga flotte seire til Niels Petersens stall. Silver Ocean vant hovedløpet og 400 000 kroner, mens Over the Ocean tok seg av Jägersro Sprint. Begge hestene hadde en dyktig Elione Chaves som makker.

- Jeg fylte år i går, men da sa Niels at jeg ikke fikk noen presang. Den får du på Jägersro, berettet eier Nils Petter Gill. Han vant Pramms for fjerde gang som eier, mens Niels har vunnet med Salt Track og Plantagenet.

- Silver Ocean fikk fire kilo av Hurricane Red da de møttes i april. Men jeg hadde troen, for han har gått mye frem i form de siste ukene, fortalte Niels.

 

I fjorårets utgave av Jägersro Sprint ble det dødt løp om seieren mellom Over the Ocean og Let'sgoforit  Det dreide seg om de samme hestene denne gang også, men nå var Niels Petersen-trente Over the Ocean klart best. Med Elione Chaves på ryggen fikk vinneren et flott løp i dragsuget på Beat Baby, og på oppløpet var det grei skuring.

- Jeg hadde litt håp på forhånd, men var ikke sikker på om vi skulle slå hjemmefavoritten. Det gikk bra, og jeg tror at Over the Ocean vil få en sterk sesong også i år, sa Niels. Førstepremien var på pene 200 000 svenske kroner.

De beste stayerne var ute i et lite, men kvalitativt felt. Petersens duo Energia El Gigante og Duke Derby ble annen og tredje, men måtte se seg slått av Be My Academy (L Reuterskiold/Jacob Johansen.

Før kvelden var omme, hadde stall Petersen tatt nok en seier. Energia Eroi står på trenerens Jägersro-filial, og Per-Anders Gråberg fikk med seg en seier i V64-6.

Her kan du se løpene I reprise: http://www.atgplay.se/lopp/20150512-jagersrogalopp-v64?id=1

Resultater finner du her: https://www.svenskgalopp.se/sresultat?tevdagId=546417