Programtips torsdag 21. mai kl. 18.30

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  16.05.2015
Artikkelbilde
Lord Handsome

Last ned programmet her

1.LØP - FORD MADDOX FORD LØP - 2400 DT

 

Lady Dylan leverte et par fine hekkeløp i fjor høst. Skal ha en god sjanse i dette selskapet. Mesh Love leverte en god prestasjon i årsdebuten, står nok ikke i nærmere 30 i odds denne gangen. Det er ikke så høy klasse her, så litt fremgang kan fort gi suksess.

 

Tips: 4 Lady Dylan - 1 Mesh Love - 3 Bello Secondo  Outs: 2 Blooming Meadows

 

2.LØP - V5-1 - FIGARO LØP - 2400 DT

 

Hot Wing har imponert i sine to seiersstarter i år. Kan bli først på banen til tre seire i år. Colourist var ikke så langt bak og er vektmessig litt bedre inne. Vi nøyer oss med denne duoen, men skulle gjerne hatt med Hidden Hero. I Figaro løp, som ble trent av Wera Torgersen, burde man kanskje også tatt med Dubai Samurai. Han har vært på stallen til Wera siden 2009.

 

Tips: 1 Hot Wing - 3 Colourist - 6 Heavenly Spiced  Outs: 5 Hidden Hero

 

3.LØP - V5-2 - FOX MULDER LØP - 1100 DT

 

Dette løpet er, slik vi ser det, et perfekt løp for Lord Handsome. Han møter hester han skal slå, og at jockeyen har fire kilo lettelse, er selvsagt ingen ulempe. Det er flere raske hester i mot, men etter vårt syn er Lord Handsome best. Aim Higher og Sir Silk har mye fart, god trippelsjanse. Sweety spurter sikkert bra i årsdebuten.

 

Tips: 6 Lord Handsome - 7 Sir Silk - 2 Aim Higher  Outs: 4 Sweety

 

4.LØP - V5-3 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP - 1 - AMATØRLØP - 1100 DT

 

 Et vanskelig sprintløp for amatørene. Denico tar nok tet, og etter to annenplasser er det muligens tid for seier. Elusive Thought har aldri vunnet, men var ikke langt unna sist. Brat Camp er ofte litt betrodd, men det nærmer seg fire år siden første og hittil eneste seier. Schoolgirl spurter ofte bra, men har kun en seier på 36 starter.

 

Tips: 2 Denico - 3 Elusive Thought - 4 Brat Camp  Outs: 7 Schoolgirl

 

5.LØP - V5-4 - NOVISELØP - 1750 DT

 

Løpet er åpent for 3-årige og eldre hester, og vi setter mye på at en treåring vinner. Neppe noen knallodds i og med at alle deltakerne er treåringer. Wexford var positiv i årsdebuten og er den eneste i feltet med seier. Whatsinitforme gikk et par fine løp i fjor, var også brukbar i årsdebuten. Greased Lightning kan en hel del, kan vinne om han konsentrerer seg om å løpe rett frem. Vi synes Glimt skuffet sist og dropper ham på V5. Det kan være dumt.

 

Tips: 5 Wexford - 4 Whatsinitforme - 8 Glimt  Outs: 3 Greased Lightning

 

6.LØP - V5-5 - S G FINANS LØP - 1750 DT

 

Ganske åpent, om da ikke Vivere Cosi som sist leder fra start til mål. Fikk fem kilo for den prestasjonen, og vi velger å gardere. Hard to Believe tok også en sterk seier forrige torsdag og er et tidlig bud. Point Man tror vi er på trippelen, kan også vinne. Ash Hill Towers var strøket sist, skummel om han er tilbake i slag.

 

Tips: 2 Vivere Cosi - 6 Hard to Believe - 7 Ash Hill Towers  Outs: 8 Point Man

 

 

V5-forslag kr 420:

 

1.avd: 1-3

2.avd: 6 Lord Handsome

3.avd: Alle 7

4.avd: 5-4-3

5.avd: Alle 10