Programtips til løpene torsdag 7. mai kl. 18.30

Skrevet av Morten Olsen,  04.05.2015
Artikkelbilde
Sir Silk

 Last ned programmet her

1.LØP - DUKE OF YORK LØP - 2400 DT

 

Hot Wing imponerte stort i årsdebuten. Funny's Chap kan bli verst i mot med tre strake seire i november i fjor. Paratico trengte nok løpet sist, er nok mye nærmere nå. Dubai Samurai var bra i årsdebuten, trippelkandidat.

 

Tips: 3 Hot Wing - 4 Funny's Chap - 1 Dubai Samurai  Outs: 5 Paratico

 

2.LØP - DOUBLE O SEVEN LØP - 2400 DT

 

Le Chiffre kom aldri inn i løpet sist på en dag hvor utvendig spor var et stort minus. Var så bra før det løpet at gir ham full tillit. Heavenly Spiced er som mange Soma-hester på gang, klart trippelkort. Fuego var bra på Klampenborg, er nok best på gress. Vivere Cosi har ikke vunnet på lenge, men motstanden er ikke den aller skarpeste.

 

Tips: 1 Le Chiffre - 8 Heavenly Spiced - 2 Vivere Cosi  Outs: 3 Fuego 

 

3.LØP - DREAM ACTION LØP - 1100 DT

 

Meget åpent. Zavann Zaid, Denico og Mellon var jevne sist de møttes, og det tror vi det blir igjen. Ellers er dette et felt med tre seire totalt de to siste årene, så her dekker vi fullt ut på V65.

 

Tips: 5 Zavann Zaid - 1 Mellon - 2 Denico  Outs: 3 Woodland Music

 

4.LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 DT

 

Vi må nøye oss med to hester på V65, selv om det gjerne skulle ha vært flere. Greased Lightning har gjort det bra og reagerer positivt på blinkers i trening. Glimt har vært jevnt bra til nå, kan vinne nå. Duoen til Henrik Engblom og Griffenfeld er de neste vi ville ha satt på kupongen.

 

Tips: 4 Greased Lightning - 7 Glimt - 8 Griffenfeld  Outs: 2 Golden Artline

 

5.LØP - MAIDENLØP - 1600 DT

 

Maidenløpet har ingen stjerner så langt, men det kan rette seg med mer erfaring. Goddess of Gloom har høyest formtall, men vi tror trioen Terracina, Secret Harmony og Queen's Delight kan by på god motstand. Debutantene er spennende, men vi tviler litt på om det kan bli seier direkte.

 

Tips: 5 Goddess of Gloom - 6 Terracina - 8 Queen's Delight  Outs: 2 Secret Harmony

 

6.LØP - DIAMONDSANDPEARLS LØP - 1100 DT

 

Sir Silk er lynrask, og vi tror på tet fra start til mål. Aim Higher kan sørge for dobbelt svensk, møter langt svakere motstand nå. Messi fikk det ikke til i årsdebuten, men kan mye mer enn vist da.

 

Tips: 2 Sir Silk - 1 Aim Higher - 5 Loire  Outs: 7 Messi

 

7.LØP - D'ARTAGNAN LØP - 1600 DT

 

Meget vrien avslutning på V65. Ash Hill Towers vant sist torsdag, kan legge på til to strake. Til å være et løp litt ned i klassen, er det veldig mange med fin form. Bushfighter, Dandy's Hero og Holiday har også seier i siste start, men det finnes flere utfordrere. Garder så langt lommeboka rekker.

 

Tips: 4 Ash Hill Warrior - 2 Bushfighter - 12 Dandy's Hero  Outs: 7 Holiday Reading

 

V65-forslag kr 672:

 

1.avd: 1 Le Chiffre

2.avd: Alle 7

3.avd: 4-7

4.avd: 5-6-2-8

5.avd: 2 Sir Silk

6.avd: Alle 12

 

DD-forslag 4 rekker:

 

1.avd: 2 Sir Silk

2.avd: 4-2-7-12