Programtips Øvrevoll torsdag 4. juni kl. 18.00

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  01.06.2015
Artikkelbilde
Mississippi

Last ned programmet her

1.LØP - HEKKELØPSSERIE 1 - 3200 GRESS

 

Et interessant hekkeløp. Hot Wing er den klart beste flatløperen. Om hoppingen stemmer i hekkedebuten, er han helt i toppen. Cincinnatus og Lady Dylan har prestert bra over hekk, vil trolig være langt fremme her. Cannes Mougins gjør sitt livs første løp, legg merke til avstammingen. Men Dennis Persson og Niklas Lovén er en kombinasjon som må tas på alvor, så han blir vår opplagte outsider.

 

Tips: 5 Hot Wing - 3 Cincinnatus - 7 Lady Dylan  Outs: 1 Cannes Mougins

 

2.LØP - MAIDENLØP - 1730 GRESS

 

Et maidenløp, hvor svært få av hestene har imponert. Secret Harmony gikk bra bak gode hester på 17. mai, blir vår knepne favoritt. Gakenda gikk bra sist på Klampenborg, og det gjorde også Sovell i debuten. Be My Winner var sist i mål torsdag, men bak så gode hester at det kan være en liten sjanse. Et par debutanter er spennende, men vi setter dem på vent denne gang.

 

Tips: 10 Secret Harmony - 2 Gakenda - 13 Sovell  Outs: 1 Be My Winner

 

3.LØP - PA MINIBUSS CUP 1 - AMATØRLØP - 1730 GRESS

 

Vi satser på to hester som er mye bedre på gress enn sand. Magic Cloud har ti seire i karrieren, alle tatt på gress. Dette ser ut som en meget god oppgave, og Dina Heggum er flink til å ta vare på sjansene. Little Quest vant sist hun gikk på gresset og har nesten alle sine gode løp når det har vært grønt underlag. Faiza gikk bra på 17. mai, og Royal Games leverte et flott løp sist.

 

Tips: 1 Magic Cloud - 6 Little Quest - 2 Royal Games  Outs: 5 Faiza

 

4.LØP - HAKIKI LØP - 900 GRESS

 

Fem av feltets syv hester møttes på 900 meter gress i fjor høst. Da vant Mississippi knepent foran Monkey Bar Flies. Lynsprinterne Cavorting og Light the Fire kommer nok til å lede lenge, men de øvrige er så raske, at forspranget neppe blir så stort. Vi gleder oss veldig til dette løpet, dette er Formel 1 uten motor, bare med hestekrefter.

 

Tips: 4 Mississippi - 3 Monkey Bar Flies - 1 Pal O'Mine  Outs: 5 Cavorting

 

5.LØP - HANZANO LØP - 1600 GRESS

 

Flere fireåringer til start, og vi setter to av dem først. Staring At The Sea og Lord Of Trouble har begge en fin distanse. Sistnevnte var best på 17. mai, men det er nok mindre mellom dem nå. Dickie Dickens gikk flotte løp med Chaves i fjor, samme jockey nå. Outsideren er Palermo. Avsluttet 2014 med et flott løp kort bak Easy Road og er veldig bra på sitt beste.

 

Tips: 3 Staring At The Sea - 5 Lord Of Trouble - 1 Dickie Dickens  Outs: 8 Palermo

 

6.LØP - WELLPRIDE CUP BRONSEDIVISJON - 1170 GRESS

 

Vi har tro på to svensktrente hester i dette sprintløpet. Panama Jack var god i årsdebuten på Klampenborg, får fire kilo lettelse og møter grei motstand. I mot tror vi mest på Luckyreno, som imponerte som toer bak Lord Handsome sist. Messi er en av flere i mot, men vi setter vår lit til vår nevnte duo.

 

Tips: 9 Panama Jack - 6 Luckyreno - 1 Loire  Outs: 5 Messi

 

7.LØP - BRUKSEIER EYVIND LYCHES MINNELØP - 1980 GRESS

 

Shalalee fikk det ikke til i årsdebuten på Täby. Men fjorårets svenske kriterievinner var så god i fjor høst, at vi gir henne vinnertipset. Mestre dos Magos ble flott toer i 2000 Guineas, har sjansen her. Vi stopper med disse to på V65, men Whatdoesthefoxsay var også aktuell.. Vant fire toårsløp i fjor og er i det minste svært aktuell for trippel.

 

Tips: 8 Shalalee - 4 Mestre dos Magos - 3 Greased Lightning  Outs: 2 Whatdoesthefoxsay

 

8.LØP - HILTON HOUSE LØP - 2400 GRESS

 

I en omgang som langt fra ser lett ut, skulle vi gjerne hatt mange streker i finalen. Vivere Cosi har tatt to klare seire i år, er ikke dårlig på gress. Wings Of Thunder var bra på gresset i Gøteborg, har levert flere gode løp på Øvrevoll. Rock The Boat går bra både på sand og gress, flott hekkeløp 17. mai. Gold Run har fin form og får plass på V65-forslaget.

 

Tips: 9 Vivere Cosi - 7 Wings Of Thunder - 1 Gold Run  Outs: 4 Rock The Boat

 

V65-forslag kr 720:

 

1.avd: 1-6

2.avd: 4-3

3.avd: Alle 9

4.avd: 9-6

5.avd: 8-4

6.avd: 9-7-4-1-12

 

DD-forslag 10 rekker:

 

1.avd: 8-4

2.avd: 9-7-4-1-12