Lett for flink Lord

Skrevet av Birger Christensen,  21.05.2015
Artikkelbilde
Lord Handsome

Lord Handsome møtte hakket svakere motstand enn han han gjorde flere ganger i fjor. Sergio Alonso gjorde et smart trekk ved å plassere ham innvendig i banen, og på oppløpet var det aldri noen tvil. Cathrine Erichsen befant seg i Irland, og kanskje får hun tilslag på en ny topphest til stallen.

 Colourist

Folkehesten fra 2013, Colourist, tok som ventet teten i sitt løp. Han ble satt under press flere ganger, men Maikel Narvaez gjorde en heroisk innsats på vinneren.

- Dette var gledelig. Målet i år er nok Michelets Minneløp, men det kan kanskje også bli en tur til England. En 3000-meter der borte kan passe når Avon Pearl også skal på tur, sa en fornøyd trener Rune Haugen.

 Mesh Love

Kveldens første løp ble vunnet av Mesh Love etter tet det meste av veien. Silja Støren, som ble amatørchampion i fjor, hadde små problemer med å ta en enkel sier foran Bello Secondo. Sistnevnte hadde ikke vært på trippel på nesten fire år, men nå ble det en opptur.

 Denico

Etter to annenplasser var det denne gang klart for Denico. Tet fra start til mål, og dermed er årsfasiten en seier og to andreplasser til Hanne Rådskoga fra Lier. Dina Heggum er en av våre beste amatører, og seieren ble klar.

- Denico er flink i sitt selskap, og det duger for meg, sa Hanne etter seieren.

 Whatsinitforme

Etter fem løp torsdag hadde fire favoritter innfridd. I noviseløpet ble det en duell mellom Whatsinitforme og Greased Lightning. Førstnevnte vant til slutt sikkert med Per-Anders Gråberg som makker.

- Han er sent utviklet, så dette var positivt. Tror Derby på Jylland kan være et greit siktemål, senere kanskje også Derby på Klampenborg, sa Niels Petersen etter seieren.

 Vivere Cosi

At der er favoritter for nesten hele slanten, skjer så å si aldri på Øvrevoll. Men da Vivere Cosi holdt unna for Hard to Believe i V5-finalen, var det kun Colourist som ikke var mest spilt i sitt løp. Tor Wiggo Ellefsen har virkelig fått fart på Vivere Cosi, og vi blir ikke overrasket om vi får se ham på hekk i løpet av sommeren. Jan-Erik Neuroth har kjent vinneren i flere år, og det virker til å fungere godt.