Programtips Øvrevoll 11. juni

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  08.06.2015
Artikkelbilde
Matauri

Last ned programmet her

1.LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

 

Waitingonafriend har møtt gode hester i sine to starter i år. Dette selskapet virker overkommelig. Split Personality og Emphasize er to spennende debutanter, og selskapet er ikke verre enn at de får plass på tipslinjen. Secret Harmony kan være et interessant trippelkort.

 

Tips: 7 Waitingonafriend - 5 Split Personality - 1 Secret Harmony  Outs: 4 Emphasize

 

2.LØP - V65-1 - WELLPRIDE BRONSEDIVISJON - 1600 GRESS

 

Mustajjid er tilbake på formtall 77, og da tror vi det kan være klart for årets første seier. Løpet sist var et steg i riktig retning. Cekath har levert to bra prestasjoner i år, underlag og distanse passer bra. Cultural Desert gikk et par strålende løp på gresset i fjor, er nok langt fremme også her. Party Fever er et nokså stabilt kort, som kan være en utgangshest på trippel.

 

Tips: 4 Mustajjid - 6 Cekath - 9 Party Fever  Outs: 1 Cultural Desert

 

3.LØP - V65-1 - NOVISELØP - 1600 DIRT

 

Vi likte debuten til Backcountry på Täby. Formtallet 67 er nok ingen grense for kapasiteten, og Henrik Engblom gjør det bra med sine hester for tiden. Greased Lightning er ganske stabil, vi tror i det minste han er en god trippelkandidat. Den store outsideren er Nodee. Slo meget bra hester som Davicii og Lady Louise i seiersløpet. Det er dog over ett år siden, og han har hatt en del problemer siden.

 

Tips: 10 Backcountry - 6 Greased Lightning - 3 Showborn   Outs. 12 Nodee

 

4.LØP - V65-3 -  IKON LØP - 1370 GRESS

 

Priceless eller mange? Vi må gå tynt i noen løp, og valget falt på Priceless. Hun har en finish, som de øvrige i feltet skal slite med å stå i mot. Velldone tror vi kan ha en fordel av 200 meter lenger distanse, avslutter ofte bra. Julien Delamare kom kanskje litt for tidlig foran sist, får sjansen som outsider. Arrghh avsluttet fint sist, ikke sjanseløs. Om favoritten svikter, er det meget åpent.

 

Tips: 6 Priceless - 2 Velldone - 9 Arrghh  Outs: 5 Julien Delamare

 

5.LØP - V65-4 - P A MINIBUSS CUP II - AMATØRLØP - 1980 GRESS

 

Dette amatørløpet er ikke lett å tippe. Vi prøver oss med et forsiktig tips på Bello Secondo. Gikk bra i årsdebuten, selv om ikke motstanden var så veldig skarp. Jarven-duoen Pecoiquen og Lucky Lucioni har vært gode i år, men de er nok best på en fast sandbane. Magic Morning kan være en skrell. Har vist lite, men vi tror hun er klart bedre på gress.

 

Tips: 5 Bello Secondo - 1 Pecoiquen - 3 Lucky Lucioni  Outs: 11 Magic Morning

 

6-LØP -V65-5 - DD-1 - ICAROS LØP - 1980 GRESS

 

Matauri vant St Leger i fjor, og årsdebuten på Øvrevoll var helt ok. Stall Petersen har hatt en åpning av sesongen som har vært litt opp og ned, men nå tror vi formen kommer for fullt. Vortex er imponerende. Har ikke fått tillegg for seieren torsdag og er fort i toppen på ny. Hi Finn er også kapabel og skal regnes, mens Captain America kan mye mer enn årets to starter har gitt inntrykk av. Det er flere formhester i feltet, men vi setter vår lit til Matauri.

 

Tips: 3 Matauri - 2 Vortex - 4 Captain America  Outs: 7 Hi Finn

 

7.LØP - V65-6 - DD-2 - 1730 GRESS

 

Et litt overraskende vinnertips på Cold Fact. Galopperte lett sist, men gikk litt tom på slutten. Med to løp i kroppen tror vi seiersformen kan være på plass nå. Seventyseven, Mohikan og Ares har allerede vunnet i år, og det er ikke umulig at årets andre gevinst kan komme. Vi tar også med Messi på V65. Vant løp i juni i fjor over samme distanse.

 

Tips: 2 Cold Fact - 12 Seventyseven - 8 Ares  Outs: 1 Mohikan

 

V65-forslag kr 660:

 

1.avd: 4-6-1

2.avd: 10-6-12-3

3.avd: 6 Priceless

4.avd: Alle 11

5.avd: 3 Matauri

6.avd: 2-12-1-8-4

 

DD-forslag 5 rekker:

 

1.avd: 3 Matauri

2.avd: 2-12-1-8-4