Captainen ledet an

Skrevet av Birger Christensen,  11.06.2015
Artikkelbilde
Captain America

- Jeg har tro på Captain America i dag, sa trener Annike Bye Hansen før løpene på Øvrevoll torsdag. Det ble en herlig duell med favoritten Matauri, som så ut som en vinner 200 meter før mål. Men Captain America kjempet storstilt for Shane Karlsson, og på målstreken var han først. Gledelig var det også med seieren at Espen Ski både er eier og oppdretter og på plass i vinnerpaddocken for å ta i mot minnepremien.

Captain of Comerce

Kveldens første løp endte i en litt overraskende seier for Captain of Comerce. Han gikk bra i årsdebuten, før det gikk litt ned i prestasjonen i de to neste løpene. Nå var han utstyrt med blinkers, og god gressbane så ut til å passe. Rafael De Oliveira tok vel vare på sjansene han fikk etter Jacob Johansens skade på Jägersro onsdag. Split Personality debuterte fint, mens favoritten Waitingonafriend skuffet. Hun har samme mor som Bank of Burden og Rock of Ridd, og hun kan nok mer enn det hun viste nå.

- Veldig fornøyd. Regner med at vi sikter mot Skandinavisk Mesterskap, sa trener Jan Bjørndal.

Macbeth

 

En snau halvtime etter at Rafael De Oliveira hadde vunnet første løp, tok han turen på ny til vinnerpaddocken. Macbeth var litt sen fra start, men kom fint frem innvendig før svingen. På oppløpet ble det greit.

- Hun har stått ofte i dårlige spor. Nå var sporet bra, og god gressbane fungerer fint, fortalte trener Arne O Karlsen.

Showborn

Showborn hadde ikke startet på over et år, men det var ikke noe galt med formen av den grunn. Han overtok teten før siste sving, og Per-Anders Gråberg tok nok en lettere seier enn han hadde tenkt seg. Trener Rolf Persson kunne fornøyd bokføre karrierens første seier for Showborn.

Julien Delamare

Vi trodde på Julien Delamare i forrige start, men da ble det nesten supersprint over første halvdel av løpet. Nå var han også langt fremme, men i noe mer moderat utgang. Da ble det enkel seier for Julien Delamare, Elione Chaves og trener Are Hyldmo.

- Han har et formtall som han skal matche, så det tror jeg kan bli bra fremover, mente Are. Blinkers var nok også positivt.

Red Hearts

 

Forrige torsdag ledet Silja Støren med Royal Games fra start til mål. Nå valgte Silja samme taktikk med Red Hearts, og det gikk aldeles strålende. Fjoråret var skralt, men nå hadde Isidro Vergara satt Red Hearts i fin stand. Nora Hagelund ble toer i begge de nevnte løpene, og en av disse to kommer til å vinne amatørcupen.

 

Point Man

Etter seier i de to første løpene, var Rafael De Oliveira tilbake i vinnerpaddocken i siste løp. Cathrine Erichsen-trente Point Man holdt sikkert unna for godt spurtende Prawda.

Dermed kunne en spiller juble for nærmere en halv million for seks rette. Vi gratulerer.