Programtips Øvrevoll torsdag 9. juli kl. 18.30

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  06.07.2015
Artikkelbilde
Loire

Last ned programmet her

Da det ikke ble utbetaling for 6 rette på Tæby tirsdag, er 121344 kroner overført som Jackpot til Øvrevolls V65 spill torsdag!

 

 

1.LØP - 3-ÅRSLØP - 1170 GRESS

 

Et treårsløp uten den helt store klassen. Backcountry tror vi er best på sprint og er alene om å ha vunnet løp. Vår favoritt foran Touareg, som er bedre i trening enn i løp. Litt spennende blir det å se debutanten Don Cortex. Sigmund Tandberg hadde også moren Evening Rose.

 

Tips: 7 Backcountry - 4 Touareg - 6 Miltonia  Outs: 1 Don Cortez

 

2.LØP - V65-1 - MORTENS PROSPECT LØP - 1170 GRESS

 

Vi prøver med Frank Lloyd Wright som vinnertips. Sprint tror vi er en klar fordel, og nå satser vi på at han viser litt av det han viste som toåring. Cathrine Erichsen har en spennende duo i Lord Handsome og Maimane. Førstnevnte er nok aller best på sand, selv om han har vunnet i Gøteborg. Maimane møter eldre hester, men vi tror hun matcher denne motstanden. On Offer er på gang, hadde åtte av ti på duoen i fjor.

 

Tips: 5 Frank Lloyd Wright - 7 Lord Handsome - 1 On Offer  Outs: 2 Maimane

 

3.LØP - V65-2 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP 2 - 1980 GRESS

 

For annen gang på rad gir vi Possibly full tillit. Hun vant så lett sist, at vi tror det er mer å gå på. Heavenly Spiced var forbedret sist i lunsjen, kan være en trussel. Point Man og Royal Games har gode ryttere, og det kan sikkert dukke opp flere om vår favoritt svikter.

 

Tips: 2 Possibly - 6 Heavenly Spiced - 3 Royal Games  Outs: 7 Point Man

 

4.LØP - V65-3 - MAIDENLØP - 1600 GRESS

 

Miss Kickoff, Split Personality og Greased Lightning gjør normalt opp om seieren i dette nokså svake maidenløpet. Denne trioen synes vi skiller seg en del ut, og vi mener tre streker er nok. Går førstnevnte som i Lyches Minneløp, er nok vinneren nevnt.

 

Tips: 10 Miss Kickoff - 9 Split Personality - 5 DJ's Dream  Outs: 6 Greased Lightning

 

5.LØP - V65-4 - POLAR MILE CUP (L) - 1600 GRESS

 

Coprah var knallgod på Täby i nest siste start. Treer i Stockholm Stora var sterkt, og han vant dette løpet i fjor. De to beste hestene er nok Silver Ocean og Avon Pearl, de to siste års vinnere av Pramms Memorial i Malmø. Begge har gått flere gode løp på Øvrevoll, men har nok vært enda bedre utenlands. Må likevel regnes tidlig i et herlig løp.

 

Tips: 7 Coprah - 8 Silver Ocean - 6 Captain America  Outs: 5 Avon Pearl

 

6.LØP - V65-5 - DD-1 - SUBARU SØLVDIVISJON MILE - 1600 GRESS

 

Meget åpent, slik det alltid er når disse hestene møtes. Dickie Dickens, Daydream Believer og Vortex sikter nok alle mot Fearnleyløpet. De er nok alle i fremste rekke her, men motstanden er skarp. Ingen hest er sjanseløs, selv om distansen kanskje er litt i korteste laget for enkelte. Det kan lønne seg å dekke bredt på kupongen her.

 

Tips: 10 Dickie Dickens - 4 Daydream Believer - 3 Manchego  Outs: 5 Vortex

 

7.LØP - V65-6 - DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP - GRUNNDIVISJON SPRINT - 1170 GRESS

 

Are Hyldmo har tre hester i V65-finalen, og vi tipper en dobbeltseier til stallen. Vi synes Loire var så god sist til annen bak Sarepta, at vi setter ham foran Julien Delamare. Sistnevnte har to strake seire, sterkt av en treåring så vidt tidlig på året. Men denne gang tror vi at Loire er hakket bedre. Alicia Island var flink til seier på Klampenborg, og Augustinian har en bra oppgave.

 

Tips: 2 Loire - 11 Julien Delamare - 9 Augustinian  Outs: 13 Alicia Island

 

V65-forslag kr 630:

 

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 2 Possibly

3.avd: 10-9-6

4.avd: 7-8-5

5.avd: Alle ti

6.avd: 2 Loire

 

DD-forslag 4 rekker:

 

1.avd: 10-4-5-3

2.avd: 2 Loire