Neuroth dominerte Derbydagen

20.07.2015
Artikkelbilde

Wido og Jan-Erik Neuroth dominerte Derbydagen på Jägersro lørdag kveld. Tre seire, en annen og en fjerde på fem starter var den flotte fasiten. Selvsagt var den flotte Derbyseieren på Bokan det desiderte høydepunktet. For Widos del Derbyseier nummer 20 i karrieren, hvorav nummer 12 på Jägersro. Det startet med Trivial Pursuit for 25 år siden, og 12 Derbyseire på 25 år må være nesten ufattelig, særlig med tanke på at det ikke er hans hjemmebane. Vi gratulerer og håper at utsagnet om at han skulle legge opp ved 20 Derbyseire ikke blir virkelighet.

 

- Dette var deilig. Jeg er veldig glad og veldig stolt. Ikke minst er jeg stolt over Jan-Erik, som red et flott løp. Takker også mine eiere, som har gitt ham sjansen. I dag gleder vi oss alle over seieren, sa Wido.

 

Mens pappa Wido tok sin Derbyseier nummer 20, var dette Jan-Eriks første. I vinnerpaddocken var det tydelig at dette betød mye for ham.

- Dette er et fantastisk øyeblikk, og jeg er bare utrolig glad, fikk han fortalt før følelsen ble for sterk. Ikke noe å si på det, som også red Staring at the Sea og Seth (Derby Consolation) til seier. Dessuten 2.plass i hoppeløpet med Amie Noire og fjerde til Taja. Godt over millionen i svensk valuta tok stallen med seg hjem.

 

Niels Petersen fikk ingen seire, men ble toer med Split Personality/Elione Chaves (bak Seth) og Tertian/Gråberg i Sofierokløpning.  Frompariswithlove/Chaves var treer bak Tertian, mens Beat Baby/Chaves var treer i sprintløpet, som ble vunnet av Let'sgoforit.

 

Løpene kan du se i reprise HER

 

Bilder fra løp i Sverige finner du HER 

 

Under søndagens løp på Klampenborg hadde Niels Petersen treåringene Karmastrikesback og Be My Winner til start. Førstnevnte vant sikkert for Elione Chaves, mens Carlos Lopez ble tredje med Be My Winner.