Dramatic Act er jevnheten selv

Skrevet av Birger Christensen,  01.07.2015
Artikkelbilde
Dramatic Act

- Han er en av banens jevneste hester. Du kan stille klokka etter ham. Formtall i overkant av 80 fikser han, men han er ingen hest for Dubai. Nå ble det et rart løp, hvor han gikk alene innvendig på oppløpet inntil han fikk besøk av Giovanni Nobile, sa trener Arne O Karlsen. Elione Chaves overtok rittet og tok dagens andre seier.

 Captain Of Comerce

Captain of Comerce tok sin andre strake seier, da han sammen med Rafael de Oliveira ledet V5-1 fra start til mål.

- Han fikk alt ødelagt 17. mai i svingen, men skuffet så i Lyches Minneløp. Sist løsnet det, og nå slo han tre bra hester. Nå går vi mot Skandinavisk mesterskap på Øvrevoll, før vi stiller siktet inn mot Dansk Derby 2.august, fortalte trener Jan Bjørdal.

 Notnowhoney

Løpsdagens første løp ble vunnet av Notnowhoney. Elione Chaves gikk rett til tet, og siden kom ingen opp på siden. På 31 starter hadde ikke vinneren oppnådd mer enn en seier, men med hjelp av fleksible blinkers stemte alt nå.

 Sarepta

 

- Sarepta var god firer med samme tid som toeren i Gøteborg fredag. Hadde tro på begge mine i løpet, men god gressbane er Sareptas beste forhold, berettet trener Cathrine Witsø Slettemark etter seieren. Dermed fikk vi årets første vinner til over 50 i odds, og også trippelen var årsbeste til odds på over 18 000.

 Faiza

 

I V4-2 skrelte startnummer 12, og i løpet etter ble det en ny og overraskende 12'er. Faiza gikk til topps, som tok karrierens første seier etter et godt ritt av Shane Karlsson.

- Hun har gått bra på slutten av løpene, så vi var litt spente på hvordan 2400 meter ville passe. Det fungerte jo fint, og det var kjempegøy, sa trener Gunnhild Naustdal etter seieren.

 Party Fever

 

De tre første avdelingene var krevende, men i V4-finalen kom en favoritt. Party Fever avsluttet sterkt med dyktige Mikael Narvaez som makker.

- Han sto fint til i dag med lettelse, samtidig som han ikke hadde fått tillegg for seieren sist. Vil også gi ros til Mikael, som red et veldig fint løp, sa trener Rune Haugen.

 Labwah

 

Favoritten Labwah måtte jobbe litt for seieren i araberløpet. Daraheem ledet lenge og bød på hard motstand, men 100 meter før mål fikk Per-Anders Gråberg overtaket.

- Araberhestene er ikke like ærlige som fullblodshestene, men det ble likevel nokså sikkert, sa Gråberg om vinneren som trenes av Pia Høiom litt sør for Gøteborg.

 Fredde

 

- Fredde er klart best på sand, så jeg tror mye på ham i dag, sa Cathrine Witsø Slettemark. Hun slapp å bli skuffet, for Fredde vant lett. Dermed ble den en fin dobbel til Cathrine og jockey Danny Patil før lunsjen var omme.

 

 Rakel

Josefin Landgren er en svært dyktig amatørrytter. Siden 20. mai er det blitt syv seire på 12 ritt, og hun har vunnet på Täby, Jägersro, Strømsholm, Klampenborg, Gøteborg og to ganger på Øvrevoll. Nå vant Rakel for trener Marie Lamm og dette første gang hoppa var på trippel.