To femmere imponerte

Skrevet av Birger Christensen,  20.08.2015
Artikkelbilde
Macbeth

V65 på Øvrevoll åpnet med startnummer fem i de to første avdelingene. Både Macbeth og Lord Handsome imponerte i sine seiersløp.

 

Skuespillet Macbeth er en tragedie og meget dramatisk. Men det var intet som verken var tragisk eller dramatisk da Macbeth vant på Øvrevoll torsdag. Hun gikk rett til tet, og siden var det ikke snakk om saken. Macbeth gikk veldig bra i Fearnleyløpet en uke tidligere, og nå var hun kjempegod på ny. Anna Pilroth red et perfekt ritt, og Arne O Karlsen var fornøyd.

- Betingelsene for Macbeth var gode, så jeg hadde god tro, sa Arne. Han kunne samtidig fortelle at hans duo på Derbydagen, Cold Fact og Dramatic Act, er i knallform og at banen er perfekt.

 Macbeth

- Jeg har god tro på Lord Handsome i dag, sa Cathrine Erichsen da gode sprintere møttes i V65-2. Det hadde hun god grunn til. Pal O'Mine ledet lenge, men Sergio Alonso snappet seieren kort før mål. Seks seire er det blitt til nå, hvorav fire sprintseire på sandbanen (tre på Øvrevoll, en på Jägersro). Vi tror på flere seire for Lord Handsome utover høsten.

 Bobby Dazzler

Kveldens første løp ble en meget sikker seier for Bobby Dazzler. Hans klart beste prestasjon i karrieren fikk vi se, til ære for eier og oppdretter Espen Ski. Det så ut til å være mye å gå for vinneren, som trenes av Annike Bye Hansen.

- Captain America har en fin speed, og etter hvert tror jeg Bobby Dazzler kan komme til å vise noe av det samme, antydet Espen etter seieren.

 Forrest Gump

Forrest Gump og Most Wanted hadde en herlig fight på oppløpet i V65-3. Ingen ville gi seg, men 100 meter fra mål fikk Forrest Gump og Elione Chaves overtaket. Trener er Are Hyldmo, som bare måtte vente en snau halvtime på neste seier.  Da gikk Muscarella til topps i amatørløpet etter et flott ritt av Philip Scott Sønsteby.

Muscarella

Philip vant onsdag på Bjerke med gode Quickwin, og søndag rir han Fegentri-løp i Sveits. Hest er best for Philip.

 Fredde

Dagens beste tips sto Cathrine Witsø Slettemark for i forkant av V65-5.

- Jeg har tro på både Fredde og Hard to Believe. Klarer faktisk ikke skille dem, berettet Cathrine. Mot mål kjempet de to knallhardt om seieren, og det manglet neppe mer enn en centimeter fra dødt løp. Da var det ikke så vanskelig å skjønne at treneren syntes de var jevne. Marius Borgen Andersen slo Carlos Lopez med et nesebor, og den seieren smakte nok godt.

 Holiday Reading

Også i V65-finalen ble det målfoto. Nok en gang var Carlos Lopez innblandet på Holiday Reading, mens Anna Pilroth på Sophies Love også var med i den knallharde striden. For første gang i år ble det dødt løp på Øvrevoll, og delt glede var da også dobbel glede. Isidro Vergara og Wibecke Jegard er trener for duoen som kunne glede seg over seier.

Hadde Sophies Love vunnet alene, hadde det blitt "kassa" i V65. Nå ble det 67 000, og det var ikke så verst det heller som oppvarming foran Derbydagen.