Programtips torsdag 3. september kl. 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  31.08.2015
Artikkelbilde
Seventyseven

Last ned programmet her

 

1.LØP - THE HEATHERWOLD CUP - 1370 GRESS

 

Et utrolig flott felt i årets utgave av The Heatherwold Cup. Vi ble mektig imponert over Karaliene i debuten, og hun får tipset. Our Last Summer var også sterk første gang ut, og Elektra Art avsluttet som en vind i Gøteborg. Bostar kommer til å gå frem med løp i kroppen, og de to øvrige skal man ikke kimse av.

 

Tips: 1 Karaliene - 6 Our Last Summer - 3 Bostar  Outs: 5 Elektra Art

 

2.LØP - HEKKELØPSSERIE III - 3450 GRESS

 

Colourist var strålende som toer i siste hekkeløp bak Hot Wing. Gikk også et godt flatløp på Derbydagen og bør vinne. Ali Hope var fin toer i fjorårets finale i hekkeløpsserien. Har kun startet to ganger i år, men bør være godt med nå. Somerville var klart slått av Colourist i hekkeløpsdebuten, men det bør være god trippelsjanse. De øvrige må forbedre seg for å kjempe langt fremme, men Email går enkelte brukbare løp.

 

Tips: 3 Colourist - 2 Ali Hope - 5 Email  Outs: 7 Somerville

 

3.LØP - BÆRUM KOMMUNES HEKKELØP - 3450 GRESS

 

Et riktig flott hekkeløp, årets beste i den kategorien. Hot Wing møter bedre hester nå, men har imponert kolossalt i sine to løp med hekker i veien til nå. Vi har stor respekt for Calvados, som er en riktig kjempe. Free House er en dyktig flatløper som har hatt Scandinavian Open og Oslo Cup som sine starter. Suveren i siste hekkeløp, må regnes. Rock The Boat er bra, et greit trippelemne.

 

Tips: 1 Hot Wing - 3 Calvados - 6 Rock The Boat  Outs: 2 Free House

 

4.LØP - TIM FOX LØP - 1750 DT

 

Seventyseven har i våre øyne et nokså billig løp på papiret. Har hatt en lei tendens til å tape lengder fra start, g det kan selvsagt ødelegge. Vi satser på at starten går greit, og da blir han en banker for oss. Tenango har levert flere gode løp på sanden, kan fort bli en tøff utfordrer. Kharlovka har prestert i gode selskap, bør tas med i betraktning om man ønsker å gardere.

 

Tips: 2 Seventyseven - 3 Tenango - 7 Cekath  Outs: 6 Kharlovka

 

5.LØP - BOLT COMMUNICATION AMATØRLØP - 1750 DT

 

Det var neppe noen stor skrell at motstanden i Derby ble for tøff for Tookwino. I starten før slo han imidlertid Jouye, som etter det har vist knallform. Også Red Hearts har vist form i løp mot Jouye, og vi tror denne duoen gjør opp. Om Asaks Vincent står distansen fullt ut, kan han være skummel.

 

Tips: 4 Tookwino - 6 Red Hearts - 2 Prince Field  Outs: 7 Asaks Vincent

 

6.LØP - NORSK RIKSTOTO SOMMERLØP - 2400 DT

 

Forrest Gump var forbedret sist, og vi tror det kan være rom for en ny seier. Most Wanted har en ok oppgave og kan få revansj fra sist. Vi venter på at Nataniel skal slå til, får en plass på V65-forslaget.

 

Tips: 6 Forrest Gump - 5 Most Wanted - 7 Lui Va Bene  Outs: 3 Nataniel

 

7.LØP - TINI'S SONG LØP - 1100 DT

 

Muscarella og Denico hadde en hard fight om seieren sist. Det kan bli reprise nå. Vår luring i løpet er Kanzee Gold. Har kun startet to ganger i år, dette feltet er ikke så voldsomt skarpt. Og Chaves opp er heller ikke noe minus.

 

Tips: 6 Muscarella - 9 Denico - 8 Schoolgirl  Outs: 7 Kanzee Gold

 

8.LØP - THE SHADOW LØP - 1100 DT

 

Et veldig åpent løp hvor vi dekker bredt. 1100 meter på sandbanen er perfekt for This is Bajas. Imponerte stort på våren da han lett slo Maimane. Priceless liker også distanse og underlag, og spor 12 er for henne intet minus. Her kan det imidlertid dukke opp noen som ikke er så lett å finne på forhånd.

 

Tips: 5 This is Bajas - 12 Priceless - 6 Parbold Hill  Outs: 1 The Phantom Blot

 

V65-forslag kr 648:

 

1.avd: 1-3-2

2.avd: 2 Seventyseven

3.avd: 4-6

4.avd: 6-5-3

5.avd: 6-9-7

6.avd: Alle 12

 

DD-forslag 6 rekker:

 

1.avd: 6-9-7

2.avd: 5-12