Holdepunkter hos Hyldmo?

Skrevet av Birger Christensen,  11.08.2015
Artikkelbilde
Dickie Dickens

Holdepunkter hos Hyldmo?

 

Are Hyldmo har flere interessante hester til start på Øvrevoll torsdag. Hot Wing i hekkeløpet og Dickie Dickens i Fearnleyløpet er to spennende muligheter.

- Hot Wing har hatt en strålende sesong så langt. Sist vant han Michelets Minneløp på en overbevisende måte, faktisk bedre enn jeg hadde våget å håpe på. I starten før det var det hekkedebut, og da var han enda mer suveren. Nå er selskapet langt hardere, men jeg forstår de spillere som satser på Hot Wing. Colourist var god i hekkedebuten i fjor og er trolig den verste i mot. Men også en hest som Rock the Boat er å regne med.

- Hva tenker du om sjansene til Dickie Dickens i Fearnleyløpet?

- Synes de bør være gode. Sist bar han to kilo mer enn Vortex, nå går han med fire kilo mindre. Han var ikke langt unna å vinne i fjor på mye dårligere betingelser, så jeg må være optimist. Det er selvsagt et felt med flere gode hester, men så fint har ikke Dickie Dickens stått til på lang tid, beretter Are.

I år har Hyldmo vunnet 11 løp på Øvrevoll, klart flest blant trenerne. To av hestene torsdag er nevnt, men det kan også bli seier i V65-2. Der har han duoen Queen's Delight og Tookwino.

- Begge er i utvikling. Tror muligens at 2400 meter kan være i lengste laget for begge. Synes dog ikke at motstanden er verre enn at det kan gå bra, sier treneren som har vunnet fem Derbyløp på Øvrevoll. Den første kom i 1984 med Winning Flush, så Are er nå absolutt en av veteranene på banen.

Sist var det kun en som klarte seks rette på Øvrevoll. Denne gang tror vi langt flere kan glede seg over full pott. Feltene er mindre og mer oversiktlige, så selv med en overraskelse eller to, blir det ikke i nærheten av jackpot denne gang. Tror vi.

Neste torsdag er det også løp, deretter er det kun tre dager til årets stordag, Derbydagen. Det er bare å starte planleggingen frem mot årets store fest.