Fabelaktig Fearless Hunter

Skrevet av Birger Christensen,  23.08.2015
Artikkelbilde
Fearless Hunter

- Endelig lyktes jeg å vinne Marit Sveaas' Minneløp. Det har jeg ventet lenge på, og nå var det min tur. Ekstra moro var det å vinne sammen med Roar Hoel. Vi har sammen kjøpt Fearless Hunter og jobbet ham frem sammen til det han er i dag. Trener Rune Haugen strålte over å vinne Skandinavias største løp for eldre hester, og det med en hest som har vært utrolig jevn og bra i år. Han vant på 17. mai og gikk til topps i Polar Mile Cup. I siste start ble han toer i Oslo Cup, knapt slått av Eye in the Sky. Jo da, det er klasse over Fearless Hunter.

- Fikk beskjed av Rune om å ikke gå for tidlig. banen var kanskje litt i raskeste laget, men jeg klarte å vente til det gjensto 250 meter. Da gikk jeg, og det ble jo bra, sa en strålende fornøyd vinnerjockey Carlos Lopez, som skal bli vrien å slå i kampen om jockeychampionatet. Carlos har ridd Fearless Hunter i alle startene i år, og fasiten er strålende. Han vant løpet for annen gang, da han også seiret med superhoppa Theatrical Award for seks år siden.

Roar Hoel har vært aktiv i galoppsporten i en årrekke. Også han vant løpet for annen gang, for han hadde også Stato One, som vant i 1997. Men det var ikke hjemvendte Yvonne Durant som red da, men Luis Santos.

Berling ble flott toer, mens Bank of Burden nådde frem til tredje. Banen var i raskeste laget, og han rakk rett og slett ikke helt frem til de fremste.

Vi tar også med at både Jubilance og Coprah fikk premie. Jubilance var i pengene i Marit Sveaas' Minneløp for fjerde gang på rad, mens Coprah fikset det samme for tredje år på rad.