Jan-Erik til hundre

Skrevet av Birger Christensen,  16.04.2015
Artikkelbilde
Seth

Jan-Erik Neuroth avsluttet fjoråret med totalt 99 seire på Øvrevoll. I årets første løp gjorde han kort prosess. Seieren med lovende Seth ble meget klar i et lite felt med fire fine treåringer.

- Deilig å nå tresifret så kjapt. Seth var veldig bra. Han ble kastrert i vinter, og nå galopperte han veldig fint, sa Jan-Erik om årets første vinner.

 Pal O Mine

Årets V5 ble innledet med en strålende prestasjon. Etter at fjoråret ble avsluttet med to fine seire, var Pal O'Mine vurdert til formtall 81. Det affiserte ikke Isidro Vergaras hurtigtog det minste, og champion i 2014, Carlos Lopez, kunne bokføre årets første seier på Øvrevoll. Sprint på sandbanen, vi tviler på om Pal O'Mine stopper før formtallet nærmer seg 90.

 Le Chiffre

Etter at sesongen ikke hadde vært så bra i 2014 frem til oktober for Le Chiffre, snudde det på høsten. I den første starten i år fortsatte suksessen, og det ble en enkel seier for hesten som Lise Tandberg både eier og trener. Vi tror det er god sjanse for at Le Chiffre kan nå en del høyere enn det aktuelle formtallet 55. Nelson De Souza har flust med seire i England, USA og Brasil. Nå har han også en gevinst på Øvrevoll.

 Loire

- Artig å vinne allerede på åpningsdagen. Det betyr at vi er i rute, berettet trener Are Hyldmo da Loire hadde tatt en enkel seier. Enda lettere ble det en snau halvtime senere, da Tenango var fullstendig suveren. Are har begynt bra på åpningsdagen tidligere, og nå ble han eneste treneren med to vinnere. Marius Borgen Andersen og Elione Chaves satt på vinnerne.

Tenango

 Bushfighter

Didrik Finnbråten var den eneste som klarte å vinne med Le Chiffre i fjor. Nå red unge Didrik for første gang mot proffene, og det kunne ikke ha gått bedre. Tidlig fremme med Bushfighter, og da utfordrerne hadde gjort sitt beste, ble det en enkel seier. Dermed startet trener Hallvard Soma en ny sesong med seier. Kanskje når han 20 vinnere på Øvrevoll for tredje år på rad?