Utfordrende V65-omgang

Skrevet av Birger Christensen,  08.09.2014
Artikkelbilde
Giovanni Nobile

Sist torsdag ble det årets laveste V65-utbetaling på Øvrevoll. Da var det desto flere som kunne glede seg over de seks hundrelappene man fikk for seks rette.

Det er imidlertid ikke små utbetalinger som har preget spillet på Øvrevoll i år. 17 ganger har det vært arrangert V65 i år, og fasiten så langt er slående. Fem ganger har ingen spillere klart å løse rebusen, og potten har gått til jackpot. Fem ganger har seks rette gitt over 100 000 kroner, hvilket betyr at en til fem spillere har klart det de var ute etter. 10 løpsdager av 17 med kruttsterk utbetaling er det ikke mange baner som kan matche, så vi skjønner de storspillere som legger litt ekstra i lukene på Øvrevoll.

Torsdag prøver vi oss med tre bankere i spillet. Lord of Trouble og Giovanni Nobile burde vinne og blir nokså klare favoritter. Easy Come Easy Go blir ikke like klar favoritt, men nok en del betrodd. Det er ikke verdens enkleste geskjeft å få inn tre bankere på Øvrevoll, men da får man i hvert fall gardert litt i de øvrige løpene.

Over 50 000 kroner i førstepremie for hestene i jerndivisjonen, er ikke hverdagskost. Nå er det to finaleløp i denne kategorien, og trenere og eiere matcher mot disse løpene som eliten går for sine storløp. I tillegg er det et vidåpent amatørløp, som innleder kampen om den flotte klokken i en serie på fem løp.

Før V65 er det dessuten et interessant toårsløp, hvor Di Centa møter mange løfterike debutanter. Vi tror det kan bli en hyggelig og kanskje også en innbringende torsdag kveld. Lykke til.