Tøff rebus i lunsjen

Skrevet av Birger Christensen,  07.11.2014
Artikkelbilde
Fighting Spirit vant fredag 7. november, han starter igjen i det 4. løpet onsdag

Årets siste galopplunsj står for døren. Som vanlig er V4-rebusen krevende å løse, mens det trolig er mulig å gå litt tynnere i et par V5-løp.

Disse linjer er skrevet før fredagens løp. Med et stort antall startende, vil sikkert noen av hestene gå bedre eller dårligere enn forventet fredag. I så fall følger vi opp disse med noen linjer på nettsidene mandag.

Vår banker i V4 kommer i V4-2. Hard to Believe har hatt en flott formkurve. Var langt etter inn på oppløpet sist, men spurtet sterkt til sikker seier. Marius Borgen rir med flott flyt, og bare de ikke er alt for langt bak når det nærmer seg oppløp, tror vi på seier onsdag.

Norsk Forening For Fullblodsavl Løp er blitt et flott løp for de norskoppdrettede. Ingen av de ti startende er eldre enn fem år, og flere har tatt et steg nærmere eliten i år. Dickie Dickens har det klart høyeste formtallet, men vi tror at en del av de øvrige hestene også vil ta steget opp over 80 neste år.

 

V5 avsluttes med et herlig sprintløp. Kun seks hester, men her blir det fart fra start til mål. Vi tror klart mest på duoen Lord Handsome og Mississippi. De hadde en knallhard strid om seieren sist, med sistnevnte som vinner. De fire øvrige i løpet er på ingen måte noen sinker, men i våre øyne tror vi på en ny duell.

Da er det bare å ønske velkommen til årets tredje siste løpsdag. En lunsj på Øvrevoll er absolutt et alternativ som er verdt å vurdere.