Lopez fikk overtaket

Skrevet av Birger Christensen,  12.11.2014
Artikkelbilde
Allinornothing

Med en flott seierstrippel for Carlos Lopez fikk han et forsprang på Elione Chaves foran de to siste løpsdagene.

 Dust Is Loose

Lunsjen åpnet med en sikker seier til Dust is Loose.

- Det har vært en del problemer med henne, og derfor årsdebuterte hun ikke før 24.september. Nå er hun i fin fremgang, og jeg tror det skal være en del å gå på, sa trener Niels Petersen etter sin årsseier nummer 29.

 Lucky Lucioni

I V4-2 var Hard to Believe løpsdagens største favoritt. Nok en gang kom han klart sist ut på oppløpet, og nå ble det for langt frem. I stedet ble det en fin seier til veteranen Lennart Jarven, som sammen med duoen Lucky Lucioni og Pecoiquen er 99 år. Nå var det Lucky Lucioni som gikk til topps, godt ridd av Carlos Lopez. Og vi sier vel møtt til Lennart i 2015 sammen med sine firbente veteraner.

 Caribbean Line

For annet løp på rad vant Carlos Lopez foran Elione Chaves. De to jockeyene gir alt i kampen om championatet, og Carlos fikk et overtak med Caribbean Line.

- Vi hadde sykdom på stallen i sommer, så vi kom litt sent i gang. Men nå går det bra, sa trener og eier Maria Carlstedt etter hestens første årsseier.

 Prince Field

V4-4 og V5-1 munnet ut i en duell mellom Prince Field og Magic Cloud. Førstnevnte vant sikkert for Jacob Johansen.

- Var litt redd for sporet, men han fikk et fint løp. Nå får han vel et par kilo for seieren, og da kan jeg bruke Jacob også i årets siste start for Prince Field, sa eier og trener Kjell Erik Swartling.

 Vortex

De beste norskopprettede møttes over 1600 meter. Sigmund Tandberg sa før start at Vortex var svært aktuell om man garderte Dickie Dickens. Det var lurt, for Vortex kjempet seg til seier med Jacob Johansen som makker. Dermed tok den dyktige dansken sin andre strake seier, og Vortex vant sin fjerde seier for året. En flott prestasjon.

 

- Syv seire for toåringene i år er kjempebra. Sesongen har vært flott, og jeg tar gjerne i mot flere toåringer til neste sesong. Dette sa trener Cathrine Witsø Slettemark etter at Allinornothing slo Glimt i finishen.

 Angies Nap

Trener John Nielsen er en vinner på Øvrevoll hver høst. Onsdag ble det seier med Angie's Nap, til glede for den dyktige veteranen. Caerus kjempet helhjertet, men måtte gi tapt i det siste galoppsteget. 20 minutter senere var Nielsen tilbake med en ny vinner, nå med On Offer.

- Det var deilig, sa treneren etter sin dobbel, som lovte å ta nok en tur til Øvrevoll før sesongen var omme.

On Offer