Jubel på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  07.11.2014
Artikkelbilde
Hurricane Red. Foto Svensk Galopp

 

 

13 norsktrente hester stiller til start på den flotte løsdagen på Jägerso søndag. Men vi tror ikke 13 blir noe ulykkestall, Tvert i mot tror på en flott løpsdag for de norske farger.

 

Det er V64- og V4-spill fra Norge, og vi gir dere noen velmente tanker om dagen.

 

V64-1: Hurricane Red blir stor favoritt. På 1600 meter er han imidlertid ikke så suveren som på 2400 meter. Wido Neuroth mønstrer duoen Viviannasdream og Funinthesand, mens Annike Bye Hansen har med seg Captain America, som var enormt bra i siste start. Et herlig milerløp.

 

V64-2: Svenske Lets'goforit har vunnet alle de store sprintløpene på Jägersro i år og blir sekvsagt favoritt. Vi gleder oss til å se Weisse Socken, Niels Petersens lynraske treåring. Hun vil være i tetbildet lenge, kanskje helt inn.

 

V64-3/V4-1: Walinda og trener Sven-Erik Lilja er det norske håpet blant de beste hoppene. Men det er ikke noe dårlig håp. Sist var hun strålende toer på Täby, og igjen kjemper hun nok i toppen. Angel Light, Ashbina og kanskje Rock of Ridd (best på litt kortere) tror vi er verst i mot Walinda.

 

V64-4/v4-2: Ingen norske i dette åpne løpet. Synes dette er det store garderingsløpet.

 

V64-5/V4-3: Horatio Bloom (Petersen) og Shalalee (Neuroth) er gode norske håp i kriteriet. Shalalee har vunnet på banen, mens Horatio Bloom blir favoritt etter kruttsterke løp på Täby. Stinger og Double Ten tror vi er verst i mot de norske.

 

V64-6/V4-4: For fire måneder ble det dobbel Petersen i Derby med Duke Derby og Eye in the Sky. Her er Neuroth-duoen Hi Finn og Elyod spennende utfordrere, og vi tror det kan være nær ved firedobbelt norsk.

 

Før V64 starter er Notnowhoney (Petersen) og Killroy (Neuroth) norske håp.

Program laster du ned HER