Storpott i V65

Skrevet av Birger Christensen,  16.06.2014
Artikkelbilde
Store penger å hente på Øvrevoll torsdag

Både 5. og 12. juni ble det umulig for spillerne på Øvrevoll å finne frem til seks rette vinnere i V65-spillet. Ikke så mye å si på i våre øyne, for det var to virkelig krevende omganger med mange vinnere et stykke ut på rankingen.

Dermed er det over 950 000 ekstra i sekserpotten kommende torsdag. Med unntak av Derbydagen er det aldri så mye penger å spille om i en pott på Øvrevoll, og med litt ekstra trykk i lukene i jakten på seks rette, bør det vær mulig å tro at det kan være noe rundt 1.6 millioner å kjempe om. Da er det "bare" å klare seks rette og "bare" være alene om å prikke inn alle de seks vinnerne.

At det blir en ny stor utbetaling, kan fort være vårt beste tips til torsdag. Det er gledelig at eiere og trenere vil starte hestene sine på banen. Ikke så rart, for gressbanen er i flott forfatning. Derfor har vi hele 80 startende i V65-spillet, inkludert fire løp med 15 hester i boksene. Fra Sverige og Danmark kommer henholdsvis 29 og 5 hester til banen. Det er altså flere svensktrente hester til denne nokså beskjedne løpsdag sportslig sett, enn det var norske hester til storløpene på Täby tirsdag.

Hvordan skal man gå frem for å være med i kampen om de seks rette? Det er 5 062 500 spillbare rekker, som må være veldig nær rekorden på Øvrevoll. Historien forteller at det nesten alltid kommer minimum to vinnere som er vanskelige å finne. Selv om det ikke skiller seg ut noen soleklare bankere, blir det nærmest umulig å løse rebusen uten et par bankere. Jobb med å finne de ugarderte hestene og dekk opp resten så mye det lar seg gjøre med tanke på lommeboka. Kanskje er det din tur. og seks rette torsdag gir deg uansett et gedigent bidrag til feriekassa.

 

Det ble mye om spill og lite om det sportslige denne gangen. Det tar vi igjen neste løpsdag, hvor det blant flere flotte løp er både 1000 Guineas og et fantastisk sprintløp. Men nå er samtaleemnet V65 og spill, og vi ønsker alle som legger inn en bong lykke til. Litt dyktighet og en dose flaks kan gjøre torsdagen minneverdig.