Stor utbetaling i vente

Skrevet av Birger Christensen,  02.06.2014
Artikkelbilde
Dramatic Act vant sist torsdag

Det har vært både "kassa" og jackpot i V65-spillet i år. Etter vår mening er kommende torsdag den vanskeligste rebusen å løse så langt i år. Selv med et par favoritter, tror vi på store penger. I motsetning til flere ganger tidligere i år, hvor det har vært mulig å stryke hester i flere avdelinger, er det en rekke vinnerkandidater i omtrent alle løp. Storspillerne bør gripe sjansen, mens de spillere som vil satse litt mindre, bør kanskje vurdere en spleis.

3 499 200 kroner koster det å kjøpe V65 før strykninger. Det vil ikke lønne seg, men har du noen hete tips, bør dette være dagen å satse litt ekstra.

 

En uke før 2000 Guineas, årets første klassiker, holder de beste treåringene seg på stallen torsdag. Men vi får se et spennende hekkeløp, hvor de startende ikke har vunnet i hekkeløp tidligere. Fem av de åtte startende tar turen fra Sverige, og vi tror Rock the Boat må forsvare de norske farger. Før V65 starter får vi også se et spennende maidenløp for treåringene. Terracina gikk ikke å laste sist, og Lady Louise tok med seg ytterrailen i årtes første løp. Vi vil gjerne ha spenning i løpene, men ikke i form av de nevnte uhell.

Å finne en banker var litt som å lete etter nålen i høystakken. Sist Per-Anders Gråberg red Easy Come Easy Go på gresset, ble det seier, og vi satser på en reprise nå.