Sikter høyt i sanden

Skrevet av Birger Christensen,  19.05.2014
Artikkelbilde
Aim Higher

Det var ingen med 6 rette i V65 på Øvrevoll lørdag. Dermed overføres NOK 254 795 som Jackpot til sekserpotten i V65 på Øvrevoll torsdag 22.mai.

 Aim Higher er hesten vi sikter høyt med i sandbanen torsdag. Han har hatt flott stigning siden årsdebuten, og i siste start ble det lett seier på Øvrevoll. Da red Emilie Danielsson sitt første løp på Øvrevoll og det andre løpet totalt. Etter en annenplass på Täby ble det seier på Øvrevoll. Gjør han om den innsatsen tror vi på en ny triumf, og for oss er det først og fremst Saint Johannes og Caerus i mot. Men 1100 meter i sanden på Øvrevoll er nok en livrett for Aim Higher, og vi spiller banker i en krevende omgang. Siden ingen klarte seks rette på 17. mai, ble det også en jackpot til torsdagens V65, så det bør lokke storspillerne på banen.

Mona Hagelund Holm blir 16 år om et par måneder. Det var kun pappa Steinar som var hjemme da vi ringte, og han trener Oaksana som Nora skal ri i sin første start på Øvrevoll.

- Hun er ubeseiret i ponniløp i Norge de tre siste årene med Piggybank, som nesten er blitt en kjendis i travmiljøet. Nora har fått amatørlisens, og bare det dreier seg om hest, er alt greit. Det blir spennende til torsdag, men synes det er vrient å vurdere sjansene, sier pappa Steinar. - Vi er blitt tatt veldig godt i mot på Øvrevoll, og det er fint at skillet mellom trav og galopp blir mindre, avslutter Blaker-treneren.

På fem ganger med V65 på Øvrevoll er det både blitt "kassa" og jackpot. Vi tror heller ikke denne gang at det blir småpenger, så det gjelder å kjenne sin besøkelsestid.