Programtips Øvrevoll galopp torsdag 29. mai kl 18.30

Skrevet av Morten Olsen,  26.05.2014
Artikkelbilde
arkivbilde Calcaterre

 

Last ned programmet her

 

1.LØP - PA MINIBUSS CUP AMATØRLØP - 1370 GRESS

 

Et uhyre vrient løp å tippe. Saturday Gift var tredje i fjor i Breeders Prize sprint, en sterk prestasjon. Kanskje er gress hennes beste underlag? Barnum har brukbare prestasjoner på gress, det kan rekke her. Brat Camp får en sjanse til, og Sweet as Candy viste nok i fjor til å kunne være med fremme her. Men dette er vrient, og en solid trippelodds er å vente.

 

Tips:

4 Saturday Gift - 6 Barnum - 13 Sweet as Candy Outs: 7 Brat Camp

 

2.LØP - MAIDENLØP - 900 GRESS

 

Terracina var bare et par lengder bak Eye in the Sky i sin siste start og får tipset på det. Chainsaw har møtt gode hester i Malmø, dette er lettere i mot. Born in Purple er rask, med i toppen nå. Lady Louise sendte Gråberg i railen sist hun startet, denne gang er det rett frem.

 

Tips:

12 Terracina - 13 Chainsaw - 2 Lady Louise Outs: 8 Born in Purple

 

3.LØP - GASTON LØP - 2400 GRESS

 

Free House avsluttet sterkt i årsdebuten lørdag. Han trives på Øvrevoll og får et knepent tips. Sweet Baby Jane har fått løp i kroppen og har nå en bedre distanse. Quite a Mission er den selvskrevne outsideren. Knallgod frem til Dansk Derby i fjor, deretter tre svake løp. Men dette løpet er åpent, og vi dekker fullt ut på V5.

 

Tips:

2 Free House - 9 Sweet Baby Jane - 5 Zarzuela Outs: 7 Quite a Mission

 

4.LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

 

Et flott treårsløp hvor det er mulig at feltet kan inneholde en klassisk vinner. Lord of Trouble og Stuckinamoment gikk begge bra på nasjonaldagen, god sjanse nå. Hi Finn har to starter fra Tyskland, vi tror det er en hest som kan hevde seg i toppen. Walk of Pride imponerte ikke i siste start, men kan mye mer enn han viste da.

 

Tips:

5 Lord of Trouble - 1 Stuckinamoment - 3 Hi Finn Outs: 7 Walk of Pride

 

5.LØP - POLAR MILE CUP - 1600 GRESS

 

Polar Mile Cup er et fantastisk fint løp. Vi tipper Avon Pearl først etter flotte seire i Dubai og på Jägersro. På V4 og V5 velger vi å gardere med Jubilance. Vant fire strake på Øvrevoll som 3-åring inkludert 2000 Guineas. Coprah er alltid bra, tredje i Marit Sveaas' Minneløp i fjor. Silver Ocean er også god på sitt beste, og det er i det hele tatt et flott løp.

 

Tips:

9 Avon Pearl - 7 Jubilance - 8 Silver Ocean Outs: 2 Coprah

 

6.LØP - BRUKSEIER EYVIND LYCHES MINNELØP - 1980 GRESS

 

Hele 13 norskoppdrettede treåringer møtes i Lyches Minneløp. På gress har Calcaterre vært den beste. Står han distansen, tror vi på seier. Pocket Aces og de to Fretheim-hoppene Pretty Perfect og Cat Act ser ut som de verste utfordrerne, kanskje kan også Buffalo Soldier være aktuell. Men vi satser altså slantene på Calcaterre.

 

Tips:

13 Calcaterre - 8 Pocket Aces - 1 Cat Act Outs: 3 Pretty Perfect

 

7.LØP - GRATULERER GUNNHILD OG RENE SOM GIFTER SEG I MORGEN LØP - 1170 GRESS

 

For ett år siden vant The One and Only fra førstespor i et liknende felt. Om regien er perfekt, blir det seier igjen med eier og trener klar for bryllup. Majestic Max liker seg best på gress og kan utfordre. Mississippi slet i svingen sist, skummel om det går bedre nå.

 

Tips:

1 The One and Only - 3 Majestic Max - 8 Puyol Outs: 7 Mississippi

 

8.LØP - GIGOLO LØP - 2400 DT

 

Dagens eneste løp på sandbanen er vrient å finne ut av. Big Red og Flying Falk hadde en rivende fight sist de møttes. Fast Connection gjør årsdebut, god i fjor høst. Cold Fact liker distanse og underlag, og flere av konkurrentene er skumle.

 

Tips:

4 Big Red - 6 Flying Falk - 10 Cold Fact Outs: 11 Fast Connection

 

 

V5-forslag 576 kroner:

 

1.avd: 12-13-8-2-4-1

2.avd: Alle 12

3.avd: 5-1-7-3

4.avd: 9-7

5.avd: 13 Calcaterre

 

V4-forslag 432 kroner:

 

1.avd: 9-7

2.avd: 13 Calcaterre

3.avd: Alle 9

4.avd: Alle 12