Outlaw fikk revansj

Skrevet av Birger Christensen,  08.05.2014
Artikkelbilde

 

De fleste toåringene til Niels Petersen vant løp på Øvrevoll i fjor. Dog ikke Outlaw, som var annen som best. I årsdebuten var han klart slått av Lord of Trouble, men torsdag kom revansjen.

- Outlaw var veldig uheldig i årsdebuten, og jeg trodde at han skulle kjempe i toppen nå, mente Niels. Han fikk rett, og mens Lord of Trouble ikke hadde det samme igjen på slutten som i årsdebuten, var Outlaw sprek etter fin reise. Honnør også til Giovanni Nobile, som avsluttet fint til annen.

 

 

 

Kveldens første løp fikk en overlegen vinner. Rapid Concolor var klart i tet etter 50 meter, og siden var det aldri snakk om saken. Formtallet på 70 er nok lavt, vi tror dette kan være en sprinter i stor utvikling utover i sesongen.

 

 

 

Big Red hadde en flott avslutning på 2013 med to seire og en annen senhøstes. I årsdebuten hadde han nok form til å holde unna for Flying Falk. Henrik Engblom trener vinneren, og rytteren Gabi Bourke fra Irland får vi nok høre mer om utover i sesongen. Dette var hans første seier, vi tror det kommer flere.

 

I V65-3 var det de to grå hestene som satte sitt preg på løpet. Fighting Spirit og Miss Kitty Grey dro av gårde i et godt tempo. Litt for fort, mente mange, men de holdt hele veien. Fighting Spirit tok seieren, og Halllvard Soma tok kveldens seier nummer to. Aase Marie Brown red vinneren.

- Nå er Fighting Spirit så god som han kan være. Han er best på sand, så jeg håper det ikke bare blir gress i sommer, sa Soma.

 

 

 

Knut O Arnesen sa klart fra at han hadde god tro på Broughtons Pearl. I en fin strid med Mink's Chanel klarte Johann Albornoz å holde hoppa i gang til seier. Broughtons Pearl hadde flere fine plasseringer i raden, nå kom den første seieren.

 

 

 

Emelie Danielsson red sitt livs første løp på Øvrevoll på ryggen av Aim Higher, det andre i karrieren.

- Hun er veldig rolig og gleder seg til å ri, sa trener Pia Høiom før start. Etterpå gledet nok Emelie seg enda mer. Aim Higher vant klart, og som navnet beretter går det an å sikte enda høyere.

 

Det er drøyt tre år siden River Landing vant et sprintløp. Nå kom den andre seieren over kort distanse. Det skal sies at han har startet flest ganger over lenger distanse, men mange trodde at han ikke ville rekke frem på den raske banen. Pål Jørgen Nordbye har nå vunnet to ganger både med Doffen og River Landing, en fin statistikk.