Nytt storløp til Bank of Burden

Skrevet av Birger Christensen,  11.06.2014
Artikkelbilde
Foto Stefan Olsson

Bank of Burden slutter aldri å imponere. Tirsdag kveld beseiret han favoritten Hurricane Red i en herlig duell. Niels Petersen og Per-Anders Gråberg var begge full av lovord ette seieren verdt 400 000 til Stall Trick or Treat AB.

- En hest med et utrolig hjerte. Når han er med i striden, gir han alltid sitt beste. Dette var en seier som smakte, sa Per-Anders i vinnerpaddocken. Med seire i Marit Sveaas' Minneløp, Stockholm Cup, Scandinavian Open og nå Stockholm Stora Pris, er det en fasit som bare må imponere. Fearless Hunter (Rune Haugen/Pat Dobbs) gikk et fint løp til fjerde.

Petersen  og Gråberg var også i sentrum i Dianaløpning. Med Stall NOK-eide  Liebling ble det seier i løpet, som er den svenske utgaven av 1000 Guineas. Fantastiske 486 tusenlapper (svenske) var kveldens største premiesum, og Amie Noire (Wido Neuroth/Robert Havlin) spurtet sterkt til tredje og 97 200 kroner. Treårsløpet som innledet V64 ble også en kruttsterk seier for Petersen/Gråberg med fartsfantomet Weisse Socken.

Wido Neuroth hadde en bra kveld. Treåringene Funny's Chap (Jan-Erik Neuroth) og Kønigskrone (Robert Havlin) vant på overbevisende måte begge to, og vi fikk inntrykk av at en lenger distanse bare ville være en fordel.

I Täby Vårsprint ble vi nok en gang imponert over Hansinger (Cathrine Erichsen/Manuel Santos). Han svarte opp angrepene fra Ragazzo (Annike Bye Hansen/Jacob Johansen), men ble slått av Mr David (Claes Bjørling/Rebecca Colldin) på det siste galoppsteget. Man kan aldri droppe Hansinger i beregningen i dette løpet.

I et sent rammeløp ble det en annenplass til Mississippi (Hallvard Soma/Aase Marie Brown). Dermed var det kun 14 timer til neste løpsdag på samme bane. Kanskje en liten rekord i seg selv.

V64 løpene kan du se HER

Resultatlister finner du HER

 

Bilder fra løpene kan du laste ned fritt HER