Easy match for Easy Come Easy Go

Skrevet av Birger Christensen,  19.06.2014
Artikkelbilde
Easy Come Easy Go

Før vi omtaler de to- og firbente i løpsbanen, må vi ha et par linjer om omsetningen. V65-omsetning på 2 816 731 kroner er intet mindre enn fantastisk. Tydelig at det var mange som hadde lyst på en del av den doble jackpoten. Ni spillere løste rebusen, og det er bare å gratulere med drøyt 250 000.

 

Easy Come Easy Go hadde gjort flere brukbare løp i år uten å vinne. Torsdag stemte det meste. Fleksible blinkers var nok en viktig del av forklaringen, i tillegg satte Elione Chaves inn støtet på rett tidspunkt. En fin seier for trener Kjell Ivar Brekstad. Favoritten Street Band kom fint bakfra, mens ledende Royal Power nok ble ridd litt for hardt i front.

Killroy 

V65-1 fikk på mange måter samme utseendet som 2000 Guineas en uke tidligere. Eier Stall EOS, trener Wido Neuroth og jockey Jan-Erik Neuroth. Moren Kill the Crab var en av Øvrevolls største stjerner på 90-tallet, og etter en svak første start viste nå Killroy litt av det som bor i ham. De hestene som var ventet å gjøre opp, utgjorde trippelen. På sikt kan fort Killroy bli en av de bedre treåringer på banen, for denne seieren var enkel.

Japonica 

 

Amatørene innledet den fine kvelden med en lynrask sprint. 50 meter fra mål lå fire hester nærmest på linje, og litt overraskende for de fleste var det Japonica som hadde mest å gi i finishen. Cecilia Persson er eier, trener og rytter, så det var full pott.

 Art Law

Art Law hadde aldri startet på Øvrevolls gress. Med Shane Karlsson på ryggen avventet Art Law til det gjensto drøyt 100 meter. Det ble litt trangt, men da banen var klar, ble det god avstand ned til Captain America og Sweet Baby Jane.

 Zafir Zaid

To år og fem dager hadde det gått siden sist Zafir Zaid besøkte vinnerpaddocken. På de 37 løpene siden den gang hadde det ikke vært all verden. men nå red Rafael de Oliveira et flott løp langs railen, og Åsa Edvardsson kunne reise hjem godt fornøyd. Dette var den tredje svenske seieren på de fire første løpene.

 Rambo's Cinderella

Den fjerde svenske seieren for kvelden tok Rambo's Cinderella. Anna Pilroth var positiv på forhånd, og Oaksana ble slått i en fin finish.

 Eddwina

I V65-6 hadde Eddwina et fint løp. Med Carlos Lopez på ryggen ble det en relativt sikker seier. Annike Bye Hansen trener, og hennes hester viste at stallformen er på gang.