Programtips Øvrevoll Galopp torsdag 17. juli - kl. 18.00

Skrevet av Morten Olsen,  14.07.2014
Artikkelbilde
Eddwina

Last ned programmet her

 

1.LØP - NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP - 900 GRESS

 Sist torsdag gikk årets første toårsløp på Øvrevoll, nå får vi stifte bekjentskap med flere spennende navn, denne gangen norskoppdrettede. Selvsagt en vrien sak å tippe, men vi prøver oss med følgende tipslinje.

 

Tips: 2 Maimane - 8 Date With Dynamite - 4 Miss Rebel Outs: 3 Shalalee

 

2.LØP - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 1370 GRESS

 

Zaphir har en formkurve som peker riktig vei. Får et knepent tips i et åpent amatørløp. Royal Power skal ikke vise mye for å hevde seg i dette selskapet. Loire vant torsdag, kan gi Silja Støren et forsprang blant amatørene. Bosworth Field har vunnet begge sine løp i Danmark, vanskelig å sette inn i løpet.

 

Tips: 1 Zaphir - 2 Royal Power - 6 Loire Outs: 8 Bosworth Field

 

3.LØP - V5 -1 - NAD AL LØP - 1750 DT

 

En åpen V5-innledning. Tenango gikk et fint løp sist han var på sandbanen. Får på den prestasjonen et knepent vinnertips. Adore Me liker distanse og underlag, regnes langt fremme. River Landing har vunnet to løp i år, og denne oppgaven ser overkommelig ut. Holiday Reading kan nok til å vinne, men har ikke vunnet siden 2012. Hva med formen til Most Wanted?

 

Tips: 9 Tenango - 7 Adore Me - 2 Holiday Reading Outs: 1 River Landing

 

4.LØP - V5-2 - NOBILESSE LØP 1730 GRESS

 

Rambo's Cinderella har fin form. Litt kortere distanse, normalt ingen ulempe. Red Hearts har ok form, sist ble det nok litt langt. Lista Lightning spurtet til seier sist, god mulighet og et bra trippelkort. Zavann Zaid vinner ikke så ofte lengre, men dette ser ut som en overkommelig oppgave.

 

Tips: 10 Rambo's Cinderella - 11 Red Hearts - 13 Zavann Zaid Outs: 5 Lista Lightning

 

5.LØP -  V5-3 - SUBARU SØLVDIVISJON - MILE - 1600 GRESS

 

Et strålende løp for hestene rett under eliten. Dramatic Act og Palermo kjempet hardt sist torsdag. De er nok fremme i tetbildet også her. Viviannasdream har vært god i sine to starter i år og har en fin sjanse på ny. Stuckinanmoment er en flott treåring. Formtall 84 kan kanskje bli litt vel hardt? Se litt opp for East Meets West, som er på gang.

 

Tips: 4 Dramatic Act - 2 Palermo - 6 Stuckinanmoment  Outs: 9 Viviannasdream

 

6.LØP - V5-4 - NORSK RIKSTOTO CUP - BRONSEDIVISJON CUP - 1600 GRESS

 

Etter å ha sett Eddwinas oppvisning torsdag, tipper vi ikke mot henne. Hun får ikke tillegget for seieren sist. Slik vi ser det, har hun færre kilo å bære på mot hester som hun er like god som. Messi vant sist i et løp for kvinnelige Fegentri-ryttere, og Daydream Believer møter hester han normalt hevder seg godt mot. Men vi setter enda en gang vår lit til Eddwina.

 

Tips: 8 Eddwina - 5 Messi - 2 Accomplished Outs: 4 Daydream Believer

 

7.LØP - V5-5 - SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER - 1800 GRESS

 

Fire dansktrente hester kommer til Skandinavisk Mesterskap, og vi gir dem hele tipslinjen. Over litt distanse er vi så langt ikke blitt imponert over det de norske treåringene har vist, kanskje vil de vise oss at de er bedre enn vi tror. The Seducer var god toer sist bak Harbour Light og får tipset. Outsideren blir Captain Morgan, som vant med 17 lengder i sin eneste start. Motstanden var skral, men vinnertiden var god. Vi tror Skrik kan bli beste norske, men rekker det til seier?

 

Tips: 12 The Seducer - 9 Contiki - 8 Hongkong Cadeaux  Outs: 10 Captain Morgan

 

8.LØP - ELITELØP - 2160 GRESS

 

Kvelden avsluttes med et flott eliteløp. Free House var så god i Scandinavian Open, at vi synes han fortjener tipset. Walinda vant et sterkt hoppeløp på Täby og er alltid med i striden på gress. Outsideren blir selvsagt Diamant. Har ikke startet siden han vant St Leger i fjor høst. Burde kanskje ha vært favoritt, men etter ni måneders løpspause blir det plassen på ytre høyre. Dette løpet gleder vi oss stort til å se.

 

Tips: 1 Free House - 6 Walinda - 3 Lindenthaler Outs: 4 Diamant

 

V5-forslag kr 588:

 

1.avd: 9-7-1-2-5-8-11

2.avd: 10-11-5-13

3.avd: 4-2-9

4.avd: 8 Eddwina

5.avd: 12-9-10-8-5-7-13