Dyktige i Dubai

Skrevet av Birger Christensen,  24.01.2014
Artikkelbilde
Plantagenet, ikke mye slått i Dubai!

Niels Petersens kvintett i Dubai yppet seg på en fin måte mot sterk motstand i Dubai torsdag. Aller best likte vi Plantagenet og Bank of Burden, som var med i striden helt frem til målstreken.

Plantagenet vant på Meydan i fjor, rett etter at Niels Petersen hadde fått ham i trening. Litt senere vant han Pramms Minne på Jägersro, før resten av sesongen ikke ble like bra. Nå gikk han et flott løp, fikk en klar ledelse tidlig på oppløpet og kjempet helhjertet til fjerde, kun slått med en lengde.

 Bank of Burden gikk på gresset og var med de beste hele veien. Et par hundre meter før mål ble han sjenert, ellers hadde han trolig vært med i striden om de tre beste premiene. Nå ble det en 6. plass, kun tre lengder bak vinneren. Per-Anders Gråberg satt på ryggen av begge de to nevnte.

Silver Ocean var med på utsiden av lederen til ut på oppløpet, men klarte ikke å fullføre. Et løp i kroppen tror vi vil bringe ham nærmere de beste.

Proud Possibility ble nummer syv og viste fremgang fra løpet for to uker siden.  Without Fear så ikke ut til å trives på gresset og var den eneste i kvintetten som aldri var i bildet.

 

Løpene kan du se live her.

og her

Dubai Racing Channel


Her finner du startlister, resultater og repriser av løpene.

Dubai Racing Meydan - youtube, alle løp, klikk her

Meydan Racecourse