Dobbel til Niels og Wido

Skrevet av Birger Christensen,  29.08.2014
Artikkelbilde
Beentheredonethat. (foto Svensk Galop)

Både Niels Petersen og Wido Neuroth tok en sterk dobbel på Täby torsdag.

 V65 løpene kan du se HER

Mest penger ble det til Beentheredonethat, som fikk over 650 000 kroner for seieren i Breeders Trophy Classic. På de to siste startene på Täby har Beentheredonethat tjent 255 kroner over millionen, dog i svenske kroner. Rafael Schistl red, slik han gjorde da Eye in the Sky vant Derby fire dager tidligere. Litt av en uke også for Nils Petter Gill. Trøsteløpet til Breeders ble vunnet av stallvenninnen Lady Louise med Per-Anders Gråberg på ryggen.

Wido Neuroth har opplevd at Simian har vunnet SM for sprintere både som treåring og i fjor da han var åtte år. Nå ble det seier nummer tre, og Jan-Erik Neuroth beregnet løpet perfekt. Stall EOS er eier og oppdretter, og mor til Simian, Simmering, var en topp hoppe på 90-tallet. Seieren var verdt 100 000 svenske kroner, og samme sum ble tildelt Viviannasdream,som slo Silver Ocean i finishen i Bobbie Killicks Minnesløpning. Jacob Johansen red vinneren.

Onsdag ble det seier til Fru Johnsen (Are Hyldmo/Elione Chaves). Dette var den femte seieren for i år, en flott prestasjon. 

Bilder fra Sverige fri for bruk finner du HER