Fortjent seier til Hansinger

Skrevet av Birger Christensen,  25.09.2013
Artikkelbilde
Hansinger

 

 

 

Siden han var treåring har Hansinger vært en av de bedre sprinterne i Skandinavia. Flere ganger har han vært på trippelen mot de aller beste. Nå fulgte en etterlengtet seier, den første siden sommeren 2011. Seieren ble til slutt temmelig sikker, mens det var tett bak vinneren.

 Eye In The Sky

De to første løpene i V5 var begge maidenløp. Debutanten Eye in the Sky og Eddwina fikk begge besøke vinnerpaddocken. Førstnevnte skjønte ikke alt om galopp til å begynne med, men imponerte på oppløpet. Det gjorde i grunnen også Eddwina, som lett tok seg forbi favoritten Elusive Thought. Sistnevnte trengte nok løpet etter fem måneders løpspause.

 Eddwina

Hidden Fairytale var tidlig fremme i front. Hun så slått ut da Aladar og Rambo's Cinderella angrep 200 meter fra mål, men Helena Rosen fikk samlet Hidden Fairytale på mesterlig vis. Dermed ble det en flott presang til bursdagsbarnet og trener Mikaela Jahreskog.

 Hidden Fairytale

V5-finalen endte opp med en duell mellom Colourist og Vortex. Til de mange eiernes store glede avgjorde folkehesten fighten, og Colourist tok dermed sin tredje seier for sesongen.

 Colourist

 

Dagens første løp ble en kamp mellom Quick Diamond og Linda Lovelace. Sistnevnte var langt mer medgjørlig nå enn da hun ble bortvist i forrige uke. Men Quick Diamond svarte opp og tok en knepen seier.

 Quick Diamond

I V4-2 ble det en ny seier til startnummer 12, også denne til Sverige. Saint Johannes var ikke blant de fremste ut på oppløpet, men det var ikke så langt frem til teten. Anne Pilroth holdt ham i gang, og godt spurtende Mainline måtte nøye seg med annen. Liberty Cash var god treer og vinner løp om ikke så lenge.

 Saint Johannes

Dust is Loose var toer i forrige start. Nå ble det seier i et veldig spennende og skiftende gressløp. Storskrellen Johaug gikk til tet og ledet ut på oppløpet i fin stil. Abshir Zain så ut til å vinne ved veien, men Espen Ski hadde beregnet løpet best. Dette var Annike Bye Hansens seier nummer 100 på Øvrevoll. Hun var ikke til stede, men gratulere kan vi gjøre likevel.

 Dust Is Loose

I V4-finalen dro Blue Touch av gårde i et voldsomt tempo. Han holdt meget bra, men Elione Chaves hadde beregnet løpet perfekt på Red Hearts. I god tide før mål var han fremst og det ble dermed en overkommelig oppgave for flere å løse V4-rebusen.

 Red Hearts

Espen Ski og Elione Chaves ble løpsdagens dobbeltvinnere.