Dobbel Olsen i Heatherwold

Skrevet av Birger Christensen,  06.09.2013
Artikkelbilde
Prinsessen

 

 

Trener Bent Olsen tok en sterk dobbel i The Heatherwold Cup fredag. Nå skjedde det mye rart i løpet, men ingen skygge over Prinsessen og Playboy Prince. Førstnevnte vant og har fire seire og en annen på fem starter i karrieren. Staring at the Sea spurtet bra til tredje, mens favoritten Walk of Pride la igjen mye i starten. Skal helt klart passes neste gang. Teardrops ville ikke svinge da svingen kom og tapte alt etter en fin start. - jeg hadde god tro på mine hester i løpet, og det var godt å se dem duge mot tøff motstand, sa Bent etter løpet. Neste start for vinneren blir trolig Amacitaløpning på Täby.

 Legal Memory

Legal Memory ble kjøpt rimelig på auksjonen for to år siden, dagen før årets auksjon. Nå ble det seier i Norsk Rikstoto Grand Prix, og trener Annie de Mora fikk oppleve en ny triumf. 215 000 er innløpt de siste tre ukene. - Utrolig gøy. Han har stort sett drevet restitusjon siden sist, med fine turer i marka. Nå står Breeders og NM for tur, og vi håper det fortsetter, sa en svært fornøyd trener. Sweety ble fin toer, men ikke minst var det gledelig at så mange var med i striden lenge.

 Skrik

Norsk Rikstotos Rekrutteringsløp ble en flott duell mellom Skrik og Calcaterre. Etter en herlig fight klarte Skrik å få et lite overtak, men stor honnør til begge. - Et morsomt løp, og heldigvis klarte vi å vinne. Til å være så ung, er han en veldig moden hest, sa jockey Rafael de Oliveira. - Han er oppvokst i tøffe omgivelser, og det har gjort at han selv er blitt tøff, sa suksesstrener Hallvard Soma etter seier nummer 16 i 2013.

Rockinger 

Løpsdagen ble innledet med et severdig hekkeløp. Rockinger tok tidlig tet og ledet helt til mål foran en klart forbedret Runner Runner. - En fin type, som løper seg inn i hekke-eliten neste år, sa den dyktige jockeyen Matthew Bachelor. - Han er bra, og det bør være en god sjanse i Novisefinalen i oktober, oppsummerte trener Cathrine Erichsen.

Blues Mostly 

Amatørløpet hadde lenge Palindromic i tet. Så kom Azzah og så ut som en vinner, men i stedet var det Blues Mostly og Jhannah Stolt som spurtet til en for mange overraskende seier.

 Red Colori

Sprintløpet på sandbanen ble jevnt og spennende. Favoritten Female Spring fikk en dårlig start, og i stedet var det Red Colori som trakk det lengste strået. Jan-Erik Neuroth red et fint løp, og pappa Wido mangler nå syv seire frem til 1000 vinnere på Øvrevoll.

 Vortex

V65-finalen ble ridd i et voldsomt tempo fra start. Helena Rosén satt et stykke bak og avgjorde sikkert med Vortex, hans tredje strake.. Et obs ved Cool Match, som var med på det voldsomme rushet fra start og holdt godt til tredje.

Sophies Love 

Sophies Love satset på dressur i år, men etter hvert ble det galopp. Fredag kom høstens første seier, da Jeune Fils ble slått i en tett finish.

 Symbol Of Gold

Hokksund, Skoppum og Nittedal er tilholdsstedet til de tre siste vinnerne på Øvrevoll fredag. Den siste vinneren var Symbol of Gold, som var tilbake på sand. Jan-Erik Neuroth ble dermed dobbeltvinner på den første høstkvelden på Øvrevoll i år.