Vortex blir mestseirende?

Skrevet av Birger Christensen,  18.10.2013
Artikkelbilde
Vortex

Bilder fra løpene bestilles fra Hesteguiden.com, klikk her

For litt over to måneder siden (8.august) vant Vortex sitt første løp for sesongen. I V5-1 ble det enkel seier som klar favoritt, og de syv siste startene har gitt fem seire og annenplasser. Han er dermed i øyeblikket klar favoritt til å bli årets mestseirende hest på Øvrevoll. - Espen (Ski) sa at her er det mer å gå på, og det høres jo lovende ut. Vi har lagt opp til en start til i år, men uansett har denne høsten vært et lite eventyr, berettet trener Sigmund Tandberg.
 Plug And Play
Det innledende toårsløpet ble en severdig affære. Caipirinha tok teten og så ut til å gå mot seier. Men debutanten Plug and Play spurtet sterkt, og aller fortest kom Rapid Concolor. På målstreken var det jevnt, med Plug and Play som vinner. - Hun var litt het i toppen i dag, så det må vi få rettet på. Men hun galopperte fint, og jeg har lyst til å starte henne i det svenske kriteriet, sa trener Niels Petersen.
 Rock The Boat
Rock the Boat går bra i trening, nå lyktes han endelig også å vinne et løp. - Han er en skrue, som leker med den som sitter på ryggen. Har nå formtall 70, jeg er sikker på at han lett går til 80 når han får orden på hodet sitt, sa trener Jacob Fretheim.
 Mr Timberlake
Dagens gladeste duo var utvilsomt trener Karin Tedesund og rytter Philip Scott Sønsteby. Da Mr Timberlake vant amatørløpet var lykken stor, morsomt å konstatere. - Etter fem annenplasser var det deilig å få vinne et løp. Fikk troen ut på oppløpet, og da vi kom opp på siden av Oh Felia Lo, forsto jeg at nå ble det gevinst, sa en glad Philip. Og vi bare nevner det, det er nok amatørløp igjen til å bli mestvinnende.
 Wood Top
 Aase Marie Brown har ridd mange gode løp i sin første sesong som lærling, uten at det er blitt så mange seire.. Nå kom "ketchup-effekten" med to på stripe. Først med Wood Top, som tok årets første seier og deretter med Symbol of Gold. Sistnevnte tok årets fjerde seier og har imponert kolossalt denne høsten.
 Symbol Of Gold
Siste V5 så vrient ut på forhånd. Phili Boy var hesten som ville gi nesten 130 000 på V5, og nettopp Phili Boy vant. Waila Forsth fra Andebu i Vestfold trener, og Rafael de Oliveira satt på ryggen. Dermed ble det utbetaling for fire rette onsdag og 130 000 fredag på V5!

Phili Boy