Velkommen til årets siste løpsdag

Skrevet av Hans Petter Eriksen,  25.11.2013
Artikkelbilde

Vi avslutter året med syv løp på programmet og selvsagt er det kampen om de forskjellige championatene som er høydepunktet denne løpsdagen.

Espen Ski topper fremdeles jockeylisten en seier foran Elione Chaves før årets siste løpsdag. I tillegg har han flere annenplasser og det betyr at Elione må vinne minst to løp på årets siste løpsdag for å passere Espen. For øvrig går det framover sakte, men sikkert med Espen Ski, og det vil ta tid før han er tilbake i sadelen.  Vi benytter anledningen til å ønske han god bedring og vi gleder oss til å se han på Øvrevoll igjen.

 

Blant trenerne er fortsatt kamp mellom Rune Haugen og Niels Petersen og kun 5.565 kroner skiller de to i favør Rune. Niels har 10 hester til start og Rune 8 og teoretisk kan championatet først bli avgjort i årets siste løp hvor Rune Starter Court Circular og Niels har Miss Kitty Grey.

 

Arne O Karlsen blir beste amatørtrener, Dennis Persson ledende hindertrener og Mattie Batchelor vant jockey championatet på hinder.

 

Amatørrytter championatet står mellom Philip Scott Sønsteby og Helene Smit, og vil bli avgjort i første løp på årets siste løpsdag. Lærlingechampionatet går til dyktige Helena Rosén som har vært uten konkurranse denne sesongen til tross for at hun kom sent i gang.

 

Blant våre eiere er det tett mellom Fam. Einar Nagell-Erichsen og Stall EOS med en liten fordel til førstnevnte, men begge har hest til start denne løpsdagen.

 

Blant oppdretterne topper Johan C Løken klart foran St Petersburg Stables som begge har oppdrettet  gode hester som har preget galoppåret i henholdsvis Ragazzo og Dickie Dickens.   

 

Omsetningen mot våre egne arrangementer ligger før siste løpsdag 13,5 millioner over fjorårets tall og det er en økning på 18 %. Av det kommer 5,4 millioner kroner fra Norge og 8,1 millioner kroner fra utlandet. Omsetningsmessig blir dette Øvrevolls beste sesong noensinne og det må vi være fornøyd med i disse tider.

 

I utlandet har de norske hestene gjort det strålende denne sesongen og Niels Petersen ligger godt an til å sikre seg det svenske trenerchampionatet.

 

Byggeprosjektet på Øvrevoll er godt i gang og vi forventer å sette i gang byggearbeidene i april 2014. Først med oppføring av 16 leiligheter og etter sesongen 2014 med nytt vektrom med diverse fasiliteter samt utvidelse av paddocken.

Du finner alt av informasjon om bygging og salg av leiligheter  HER.

 

Avslutningsvis en stor takk til vårt trofaste publikum, våre aktive på alle områder og ikke minst alle våre tillitsmenn som gjør en fantastisk jobb gjennom hele sesongen.

 

Velkommen tilbake i 2014.