Ragazzo stjal showet

Skrevet av Birger Christensen,  01.05.2013
Artikkelbilde
Ragazzo

- Dette var over all forventning.  Jeg trodde at han skulle gjøre et bra løp, men at Ragazzo skulle vinne så suverent, det var helt utrolig. I fjor gikk han tross alt kun mot de skandinaviskoppdrettede, nå viste han også at han duger mot importene.

Neste start blir på 17. mai i Øvrevoll Mile Cup, deretter blir det trolig Polar Mile Cup, berettet trener Annike Bye Hansen.

- Fy fillern så bra han var, istemte jockey Espen Ski fra hesteryggen, og vi fikk tanker om norsktopper som Funny Legend  og Theatrical Award. Ragazzo har litt igjen dit, men så er han da også bare nylig blitt fireåring.

 Fighting Spirit

Hallvard Soma hadde litt tro på Fighting Spirit. Dårlig start sist og løp i kroppen talte rett vei. Det ble da også en sikker seier foran favoritten Cool Match. Hallvard tok dermed sin trenerseiernummer 298 på Øvrevoll og har planlagt jubileum på 17. mai.

Aim Higher 

3. løp bar navnet Don't Cross Riva løp, en hest som ble trent av Pia Høiom og eid av pappaen til Pia. Da var det ikke mer enn rett og rimelig at det ble seier til Aim Higher, trent av Pia Høiom. Aim Higher gikk bra til fjerde i årsdebut på Jägersro søndag og var nå klar for seier foran en god Pannacotta.

Liberty Cash 

Trener Knut O Arnesen feiret bursdag med dobbeltseier i V4-finalen.

- Det var ikke helt uventet, for jeg hadde god tro på begge to. Espen Ski red et veldig godt løp på Liberty Cash, som hadde krefter til å svare opp Talwanda. Det er ingen store stjerner, men de tjener penger, og det er det viktigste, sa Knut. Ekstra god grunn til å feire fikk han da Flying Falk vant og viste at missen i forrige uke ikke var representativ. Arnesen ble dermed eneste trener med dobbeltseier.

 Flying Falk

Etter at V4-løpene var vel i havn, fikk vi se fin sport i to treårsløp. De norskoppdrettede var først ute. Sweety leverte en flott årsdebut til sikker seier foran Rock the Boat (fjerde strake andreplassen), mens Speedy Spirit spurtet flott til tredje.

Sweety

- En flott start på sesongen. Neste start blir Forsommerløpet på 17. mai, berettet trener Cathrine Erichsen om Sweety.

Whistler

Deretter ble det seier til Niels Petersen, men med "feil" hest. Marmala ga seg etter en tøff åpning, men da kom i stedet stallvenninnen Whistler frem og vant sikkert foran en dyktig Dicke Dickens.

Blant jockeyene tok Espen Ski og Carlos Lopez en dobbel på en trivelig vårdag på Øvrevoll.