Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 9. mai kl 14.30

Skrevet av Birger Christensen,  07.05.2013
Artikkelbilde
Flying Falk

OBS STEVNESTART KL 14.30 - FØRSTE LØP KL 14.50

 

Last ned programmet gratis her.

 

1.LØP –  P A MINIBUSS AMATØRLØP – 1750 DT
Talwanda og Cicinho har gått gode sprintløp. Begge har vist tidligere at denne distansen ikke skal være noe problem. Ifannik Sacc er ganske stabil, god trippelsjanse. Indian Drive sjokkerte de fleste sist, klarer han å følge opp nå?
 
Tips:
6 Talwanda – 2 Cicinho – 5 Ifannik Sacc
Outs: 7 Indian Drive
 
2.LØP –  3-ÅRS MAIDENLØP – 1750 DT
Legal Memory gikk et strålende løp til annen i NM i fjor. Årsdebuten var også helt grei. Får trolig kamp av Folkehesten Colourist, som nok liker denne distansen bedre. Styrbjørn har levert tilstrekkelig til å være på trippelen her. Duke of Jam har så langt ikke imponert, men bør nok passes av trippelspillerne.
 
Tips:
7 Legal Memory – 8 Colourist – 1 Duke of Jam
Outs: 6 Styrbjørn
 
3.LØP  – V5A-1 – EXALTATION LØP – 2400 DT
Mikkelangelo har fire seire i karrieren. Han har vunnet på Täby, Klampenborg, Jägersro og Gøteborg, men aldri på Øvrevoll. Vi mener at distansen er en klar fordel og gir ham et knepent tips. Dubai Samurai var sterk sist, sikkert med i toppen på ny. Forøvrig et åpent løp, hvor det kan være lurt å dekke bredt.
 
Tips:
1 Mikkelangelo – 6 Dubai Samurai – 3 Hot Wing
Outs: 4 Equito Hill
 
4.LØP –  V5A-2 – EL MANO MENOR LØP – 1100 DT
Majestic Dowsing klarte nesten å følge Female Spring og Cave Man til mål sist. En god prestasjon, og i en vrien V5 prøver vi med et bankertips. Home Straight liker distanse og underlag, men har ikke vært like skarp som en periode i fjor. Mossgorda er rask nok til å følge de beste.
 
Tips:
8 Majestic Dowsing – 1 Home Straight – 3 Second Floor
Outs: 5 Mossgorda
 
5.LØP – V5A-3 – EVITO LØP – 1750 DT
Flere av de hestene som står best til på vekten, har ikke den store formen inne. Derfor anser vi løpet som meget åpent. Fru Johnsen var god i seiersløpet. Kan hun prestere noe liknende her, er seierssjansen god. Cool Match og Symbol of Gold gjør det jevnt bra, trolig med i striden. Outsideren er uten tvil Mr Lumberjack. Har møtt de beste, men også vært mye slått.
 
Tips:
1 Fru Johnsen – 7 Cool Match - 9 Symbol of Gold
Outs: 2 Mr Lumberjack
 
 
6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – ELKE LØP – 2400 DT
Flying Falk og Wood Top har vist god form. Muligens ser vi syner, men vi sitter med en følelse at det kan dukke opp en luring. River Landing nærmer seg formen, og Rambo’s Cinderella har vektmessig et bedre løp nå. Albert har hittil ikke gledet så mange, men han gikk godt sist til han plutselig blåste tom. En superluring?
 
Tips:
12 Flying Falk – 7 Wood Top – 10 Rambo’s Cinderella
Outs: 4 River Landing
 
7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – ENIGMA LØP – 1100 DT
Promise slo flere meget brukbare hester på Jägersro. Vant lett, og vi tror på to strake. Hallvard Soma har en sterk trio til start, som alle kan hevde seg i toppen. Mange vil nok undre seg over hvorfor vi ikke tipper Liberty Cash på linjen. Etter vår oppfatning møter hun imidlertid mye sterkere motstand denne gang.
 
Tips:
9 Promise – 2 Pannacotta – 12 Mississippi
Outs: 5 Fighting Spirit
 
 
 
 
V5-forslag 480 rekker:
 
1.avd: 1-6-4-3
2.avd: 8 Majestic Dowsing
3.avd: Alle
4.avd: Alle
5.avd: 9 Promise
 
 
DD-forslag 6 rekker:
 
1.avd: 12-7-4-10-5-11
2.avd: 9 Promise