Skandinavisk aften

Skrevet av Birger Christensen,  24.06.2013
Artikkelbilde
Dramatic Act

 

 

Sist torsdag gikk fem av de åtte løpene til hester som er trent i Sverige eller Danmark. Med spill fra Sverige og Danmark er det positivt at hele 32 hester fra Sverige og fem dansktrente firbente finner veien til Øvrevoll torsdag. Vi har vinnertippet to svenske og en dansk hest, uten at det skal sees på som noen fasit.
Omsetningen i V65 de siste løpsdagene har vært meget positiv. Før strykninger koster det 2 940 300 kroner å kjøpe seks rette. Vi vil ikke anbefale et slikt spill, men tror det kan være lurt å slå seg sammen med et par kamerater for å få litt størrelse på bongen. Det blir nok noen ganske klare favoritter, men det finnes også nok av åpne oppgjør.
I det første V65-løpet skal flere interessante treåringer prøve seg. For et par uker siden hadde Speedy Spirit og Amigo Synergy en artig duell med førstnevnte som vinner. Rock the Boat var da tredje og ikke så langt bak. Fairplay liker gress, ville lite sist på sandbanen. Men den hesten som flest personer er opptatt av, er selvsagt folkehesten Colourist. Det er første gang han går et gressløp over litt distanse, og det tror vi skal passe godt. Det blir neppe snakk om walk over, men Colourist skal være med i striden her, synes vi.
I V65-4, et maidenløp, er det også treåringene vi tror mest på. Rossmos Tyson, Legal Memory og Styrbjørn, er etter vårt syn forgrunnsfigurene, mens XO og fireårige Crazy har gode sjanser til en premie. Om Rossmos Tyson går så bra som han gjorde på Klampenborg, blir han vond å slå. Han må imidlertid vise mer stabile takter før vi våger å tro hardt på ham.
En hest som har vært mye omtalt for sine andreplasser, er Dramatic Act. Arne O Karlsen trener ham i Åsgårdstrand, og sist ble det endelig hull på byllen. Nå vet Elione Chaves når støtet skal settes, og da tror vi han dobler antall årsseire direkte.
Da ønsker vi alle velkommen til en spennende sommerkveld på Øvrevoll. Klarer du seks rette, tror vi du er sikret et solid tilskudd til feriekassen.