Seier til Silver Ridge på Tæby

Skrevet av Birger Christensen,  25.06.2013
Artikkelbilde
Silver Ridge (Stefan Olsson)

 

Are Hyldmo hadde tatt turen til Täby onsdag. Med den meget spennende treåringen Silver Ridge ble det seier, men Desert Dawn (Kvisla/Ski) ga favoritten knallhard kamp.
-         Med fjerdeplass i 2000 Guineas og seier nå, er jeg godt fornøyd med ham. Silver Ridge er etteranmeldt i Norsk Derby, nå får vi teste om han takler den distansen, sa Are etter seieren.
Radarparet Kvisla/Ski hadde en god dag. Fem ganger var de involvert i tetbildet, og det ga to seire og tre annenplasser som resultat. Parets vinnere var Lataradud og French Artist.
Også Carlos Lopez, som red Silver Ridge, og Elione Chaves tok en dobbel. Aller mest seierssugen var imidlertid Henrik «Henke» Engblom, som gjorde ekte hat trick. Trenerseirene kom i 3., 4. og 5. løp.

 

 

 

Resultater, klikk her

Are tror på seier

Are Hyldmo har fire hester til start under onsdagens lunsj på Täby. Klart mest tro har han på Silver Ridge.
-         Han gikk tidlig inn i boksen og ble stående lenge, da en annen hest lagde bråk. I løpet fikk han ingen heldig reise, så vi var godt fornøyd med innsatsen til fjerde i Guineas. Det var tross alt årsdebut og første løp på Øvrevoll. Innerst inne blir jeg litt skuffet om han ikke vinner onsdag, uttaler Are.
Majestic Song og Dancing Party møtes i V4-4.
-         Litt kort for førstnevnte. Vi reiser til Täby, da det er vrient å finne løp som passer for dem på Øvrevoll. Begge trener bra, men det må klaffe i et så stort og jevnt felt. Cave Man gir vi en sjanse til på gress, men jeg mistenker at han er klart best på sand, avrunder Are.