Fem norske til start i Dubai

Skrevet av Hans Petter Eriksen,  29.01.2013
Artikkelbilde
Beat Baby i debuterer i Dubai (Foto: Erika Rasmussen)

Hele fem norske hester er starterklært til løpene på Meydan torsdag og med to svensktrente hester blir det et solid skandinavisk innslag denne løpsdagen.

Hele fem norske hester er starterklært til løpene på Meydan torsdag og med to svensktrente hester blir det et solid skandinavisk innslag denne løpsdagen.

 

Løpene starter 15:30 norsk tid og programmet kan lastes ned fra www.emiratesracing.com eller www.racingpost.com .

Stall Trick or Treats Bank of Burden og Trond E Olafsens Court Circle er først ute og starter allerede i det første løpet som e er Dubal Billett Trophy over 2000 meter på gresset. Samlet premiesum er USD 150.000. Per Anders Gråberg rir som vanlig Bank of Burden som har toppvekt i løpet mens Court Circle rides av Pat Dobbs.  I samme løp starter også Energia Davos som trenes av F Borges i Sverige.

Stall Bonne Nuits Without Fear gjør sin første start i trening hos Niels Petersen over 1900 meter på tapeta banen. Også han rides av Per Anders og samlet premiesum i dette løpet er USD 110.000.

Det tredje løpet er et sprintløp over 1000 meter på gresset og her skal Hege og Atle Walgrens Beat Baby ut å forsøke seg sammen med Per Anders Gråberg.  Det er fullt felt med 15 hester til start og premiesummen er UAS 175.000.

Neste mann ut er Silver Ocean (P  A Gråber)  som bærer toppvekt i et handicapløp over 1400 meter på all weather banen.  Silver Ocean var tredjehest i tilsvarende løp i Dubai i fjor og kan utmerket godt gjenta den bedriften.

Svenske Tertio Bloom som har gjort unna debuten skal ut i kveldens siste løp over 1400 meter på gresset og rides av Tadhg O’Shea.

 

Løpene vises på Racing UK og kan ses på Sherryhaugen.