Programtips til løpene torsdag 22. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  16.08.2013
Artikkelbilde
Talwanda

 

Jackpot i V65 til Øvrevoll på torsdag. NOK 376 099 ekstra i sekserpotten.

Vrien generalprøve

Torsdag, kun tre dager før den store Derbydagen, er det naturlig nok flest løp for den litt lavere klassen. Alle de norske stjernene, samt en del utenlandske topphester, finpusser formen like nøye som en del tobente finpusser antrekket før hatteparaden.

Hvis du leser dette før tirsdag, anbefaler vi en morgentur til Øvrevoll den dagen. Da er det Derbygalopp hvor mange av søndagens startende tester banen. Ganske mange finner veien til dette årlige arrangementet, og for en del er det et must for å komme i den rette stemningen. Trenere og jockeyer vil gi sine inntrykk av sjansene, så kanskje kan det være et par tips å snappe opp.

Men tilbake til torsdagens løp, som alle naturlig nok går på sandbanen for å spare gresset til søndag. En utrolig krevende V65-rebus møter spillerne, og uten at vi vil gi noen garanti i denne bransjen, tror vi sterkt på en meget solid utbetaling i flere spilleformer. Klare bankere er det ikke lett å få øye på, og det er muligheter for smeller i de fleste avdelingene. Å samle flere venner for å få litt størrelse på kupongen kan være et smart trekk.

Da ønsker vi velkommen til torsdag og søndag.

Last ned programmet her

 

1.løp: 

Eddwina og Hurry Harry er begge langt fremme, tror vi. Most Wanted har et riktigere løp enn på lenge, særlig er sporet bedre. Sophies Love er ganske jevn, trippel? Aylar liker sand, vi tror det er litt langt. Jeune Fils var innblandet i uhellet torsdag, det kan sette sine spor.

6 Eddwina - 7 Hurry Harry - 2 Sophies Love

Outs: 4 Most Wanted

2.løp: 

Ett av de beste løpene torsdag med formtall i nærheten av 80 på de fleste. Hakuna Matata har vært aller best i Sverige, men formen er i hvert fall flott. Propelino er jevn, har gått bra i solid selskap. Dubai Samurai åpnet sesongen med to seire på sanden, nå er det sand igjen. Ellers er løpet åpent, og vi tror det kan være lurt å gardere bredt.

7 Hakuna Matata - 4 Propelino - 8 Tiger for Two

Outs: 2 Dubai Samurai

 

3.løp: 

Vi ser fem mulige vinnerkandidater. På denne distansen har disse fem prestert nokså jevnt, og det er ikke lett å skille. Selv med toppvekt gir vi Hidden Fire jr et lite pre.

1 Hidden Fire Jr - 5 Accomplished - 3 Sweet as Candy

Outs: 6 Mink's Chanel

 

4.løp: 

1600 meter på sandbanen tror vi passer Talwanda godt. God toer torsdag, nå kan det bli seier. Ingen opplagt banker, men noen steder må man gå tynt. Bortsett fra Soul Cat, som vant på Gärdet i Stockholm på den svenske nasjonaldagen, er Talwanda den eneste med seier i 2013.

5 Talwanda - 2 Big Star - 3 Forrest Gump

Outs: 4 Caribbean Line

 

5.løp: 

Vi støtter oss til en trio, som har ok form. Hidden Secret er jevnt bra, det kan rekke langt her. Ifannik Sacc står med to strake seire, det er ikke ofte hester i denne klassen tar tre på rad. Se opp for Wood Top. Spurtet flott torsdag, liker seg på sand.

4 Hidden Secret - 1 Ifannik Sacc - 7 Linda Lovelace

Outs: 9 Wood Top

 

6.løp: 

Tusen Takk er en hest i fremgang. Kan være litt kort her, men får et knepent tips. Loire starter søndag, sjekk det løpet. Rapponghi har vunnet på formtall 80, nå er tallet 69. OBS.

2 Tusen Takk - 9 Loire - 5 Mississippi

Outs: 3 Rapponghi

 

7.løp: 

Vortex viste endelig litt av det som bor i ham sist. Lommeboka tvinger oss til å la ham stå alene i V65, til tross for gode konkurrenter. Cool Match har vært god etter pause før, møter noe enklere hester enn han pleier.

8 Vortex - 5 Magica von Tryll - 7 Fru Johnsen

Outs: 10 Cool Match

 

V65-forslag kr 600:

 

1.avd: Alle 8

2.avd: 1-5-3-6-7

3.avd: 5 Talwanda

4.avd: 4-1-9

5.avd: 2-9-3-5-12

6.avd: 8 Vortex

 

DD-forslag 5 rekker:

 

1.avd: 2-9-3-5-12

2.avd: 8

 

Supertrippel 10 rekker = 100 kroner:

 

1.hest: 8

2.hest: 5

3.hest: Alle